Preu reduït! Vitamina B12 - Pure Encapsulations - 90 càpsules

Vitamina B12 - Pure Encapsulations - 90 càpsules

224152

Nou

Complement alimentari que utilitza la forma activa daquesta vitamina essencial per donar suport a la formació de cèl·lules sanguínies, mantenir la funció neurocognitiva i reduir la fatiga.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,12€

IVA inclòs

26,04€ IVA inclòs

-15%

0,25 € / ud

Més informació

Vitamina B12 Pure Encapsulations

Energia, vitalitat i suport cognitiu per a un benestar integral.

Què és Vitamina B12 Pure Encapsulations?

Vitamina B12 de Pure Encapsulations és un complement alimentari elaborat amb vitamina B12 en forma activa, obtinguda a través de la fermentació de la dextrosa del blat de moro.

Aquesta vitamina essencial exerceix un paper clau en diverses funcions biològiques, entre les quals s'inclouen la formació de cèl·lules sanguínies, el manteniment de la funció neurocognitiva i la reducció del cansament i la fatiga.

A més, la vitamina B12 pot ajudar a controlar els nivells d'homocisteïna , un tipus d'aminoàcid que, quan és present en grans quantitats, pot tenir efectes perjudicials per a la salut cardiovascular. Així, l‟ús regular d‟aquest complement alimentari pot contribuir al bon funcionament de l‟organisme, mantenint la vitalitat i ajudant a preservar la salut general.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), vitamina B12 (metilcobalamina).

Composició (per 1 càpsula):

%VRN*
Vitamina B12 (metilcobalamina) 500 μg 20000%

Com es fa servir Vitamina B12 Pure Encapsulations?

Prendre 1 càpsula diària amb un àpat.

Si esteu embarassada, en període de lactància, si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda