Preu reduït! Complex B Plus - Pure Encapsulations - 60 càpsules

Complex B Plus - Pure Encapsulations - 60 càpsules

224137

Nou

Complement alimentari de vitamines B que ajuda a disminuir el cansament i la fatiga, manté un metabolisme energètic normal i contribueix a una funció psicològica normal.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

25,96€

IVA inclòs

30,55€ IVA inclòs

-15%

0,43 € / ud

Més informació

Complex B Plus Pure Encapsulations

El teu suport per a la vitalitat i el benestar mental.

Què és Complex B Plus Pure Encapsulations?

Complex B Plus de Pure Encapsulations és un complement alimentari dissenyat per proporcionar-te una fórmula completa de vitamines B en les formes actives i en concentracions significatives.

Les vitamines B són conegudes pel seu paper vital en nombroses funcions del cos humà. Aquest complement ha estat formulat per ajudar a disminuir el cansament i la fatiga , cosa que resulta particularment útil en situacions d'alta demanda energètica o períodes d'estrès.

A més, contribueix a mantenir un metabolisme energètic normal , la qual cosa significa que ajuda el teu cos a descompondre i utilitzar eficientment els nutrients que consumeixes, proporcionant-te energia i mantenint els teus nivells de vitalitat .

Però això no és tot, el Complex B Plus també contribueix a una funció psicològica normal, ajudant a mantenir el benestar mental i emocional i promovent la claredat mental i la concentració.

Ingredients:

Clorhidrat de tiamina, D-pantotenat càlcic, niacina (nicotinamida), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), antioxidant (palmitat d'ascorbil), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), riboflavina 5'-fos vitamina B6 (piridoxal 5'-fosfat), riboflavina, L-metilfolat càlcic (Metafolin®), vitamina B12 (metilcobalamina), D-biotina.

Composició (1 càpsula):

*VRN
Niacina 108 mg NE 675%
Àcid pantotènic 100 mg 1667%
Tiamina 100 mg 9091%
Vitamina B6 16,7 mg 1193%
Riboflavina 12,7 mg 907%
Biotina 400 μg 800%
Àcid fòlic 400 μg 200%
Vitamina B12 400 μg 16000%

(*) VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Complex B Plus Pure Encapsulations?

Prendre 1 càpsula al dia amb un àpat.

Si esteu embarassada, en període de lactància, si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda