Preu reduït! Vitamina B2 100 mg - Nutrinat Evolution - 60 comprimits

Vitamina B2 100 mg - Nutrinat Evolution - 60 comprimits

223412

Nou

La vitamina B2, també coneguda com a riboflavina, és una vitamina hidrosoluble essencial que exerceix un paper important en el metabolisme energètic, la salut ocular, el creixement cel·lular i més. Envàs de 60 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,76€

IVA inclòs

12,60€ IVA inclòs

-22%

0,16 € / ud

Més informació

Vitamina B2 100 mg Nutrinat Evolution

Complement alimentari a base de riboflavina (vitamina B2).

Què és Vitamina B2 100 mg Nutrinat Evolution?

La vitamina B2, també coneguda com a riboflavina, és una vitamina hidrosoluble del complex B, composta per flavina i ribosa. És resistent a la calor, cosa que permet que es mantingui estable durant la cocció d'aliments, però és sensible a la radiació UV.

Aquesta vitamina és essencial i cal obtenir a través de la dieta. Es troba principalment en lactis, carns, ous, cereals, verdures de fulla verda i hortalisses. Els requeriments de vitamina B2 poden augmentar en certes situacions, com ara períodes de creixement, embaràs, esportistes, ancians, febre crònica i alcoholisme, entre d'altres.

La vitamina B2, o riboflavina, és essencial per al funcionament correcte de l'organisme i proporciona diversos beneficis per a la salut:

  1. Metabolisme energètic: La vitamina B2 ajuda a la conversió dels aliments en energia, ja que juga un paper crucial en el metabolisme de greixos, proteïnes i carbohidrats.
  2. Salut ocular: La riboflavina és necessària per mantenir una bona salut ocular i prevenir certes afeccions oculars, com ara les cataractes.
  3. Funció cel·lular: La vitamina B2 és vital per al creixement i la reproducció cel·lular, així com per a la producció de glòbuls vermells.
  4. Manteniment de la pell i les mucoses: La riboflavina ajuda a mantenir la pell i les mucoses en bones condicions, prevenint la sequedat, irritació i esquerdament.
  5. Salut del sistema nerviós: La vitamina B2 és important per al funcionament correcte del sistema nerviós, ja que participa en la síntesi de neurotransmissors.
  6. Antioxidant: La riboflavina actua com a antioxidant i ajuda a protegir les cèl·lules del dany causat pels radicals lliures.
  7. Prevenció de l'anèmia: La vitamina B2 és necessària per a la producció de glòbuls vermells i la prevenció de l'anèmia.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), riboflavina (vitamina B2), agent de recobriment [Eudraguard® control (copolímer de metacrilat neutre)], antiaglomerants (diòxid de silici i estearat de magnesi).

Composició:

Informació nutricional Per comprimit % VRN*
Riboflavina (Vitamina B2) 100 mg 7.143

Com es fa servir Vitamina B2 100 mg Nutrinat Evolution?

Per a adults, un comprimit al dia.

No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits d'alliberament entèric i sostingut.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda