Preu reduït! C-Vitale - Forza Vitale - 90 comprimits

Fabricante:

Forza Vitale Forza Vitale

C-Vitale - Forza Vitale - 90 comprimits

224235

Nou

C-Vitale és un suplement de Vitamina C d'origen vegetal, ideal per a vegetarians, vegans i persones amb alta sensibilitat gàstrica. Ajuda a enfortir el sistema immunitari ia millorar la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,00€

IVA inclòs

25,00€ IVA inclòs

-12%

0,24 € / ud

Més informació

C-Vitale Forza Vitale

C-Vitale, la força vital de la natura a la teva dieta.

Què és C-Vitale Forza Vitale?

C-Vitale és un complement alimentari basat en Vitamina C d'origen completament vegetal, dissenyat per a una tolerància gàstrica òptima, fins i tot per als subjectes més sensibles.

Elaborat a partir d' extractes concentrats de les plantes més riques a Vitamina C , C-Vitale proporciona una aportació nutricional altament beneficiosa per al nostre organisme, ajudant a enfortir el sistema immunològic, augmentar l'energia i millorar la salut de la pell . Aquest complement és perfecte per a aquells que segueixen dietes vegetarianes o veganes, ja que la seva formulació respecta completament aquests estils de vida.

Ingredients:

Roser silvestre (Rosa canina L.) fruit és titulat 70% Vitamina C, Bioflavonoides de cítrics (Citrus maxima, Citrus paradisi, Citrus aurantium var. dulcis) fruits és (titulat al 60% en bioflavonoides tot. calculats com a hesperidina), Acerola Malpighia punicifolia L. ) fruit és titulat a 50% a Vitamina C, Camu-camu (Myrciaria dubia (HBK) McVaugh) fruit és titulat a 25% a Vitamina C, Astrágalo (Astragalus membranaceus Bung.) arrel és titulat a 16% en polisacàrids, Nabiu negre (Vaccinium myrtillus L.) fruit és. Antiaglomerants: cel·lulosa microcristal·lina, magnesi estearat vegetal, biòxid de silici.

Aportació total de Vitamina C per 4 comprimits: 500 mg (525% VNR).

Com es fa servir C-Vitale Forza Vitale?

2 comprimits per prendre amb aigua 2 cops al dia.

Presentació:

Envàs de 90 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda