Preu reduït! Relief Vitamina C - Phytoadvance - 30 comprimits

Fabricante:

PhytoAdvance PhytoAdvance

Relief Vitamina C - Phytoadvance - 30 comprimits

224212

Nou

Complement alimentari amb vitamina C, zinc i fitoextractes. Recolza el sistema immunitari i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,12€

IVA inclòs

11,90€ IVA inclòs

-15%

0,34 € / ud

Més informació

Relief Vitamina C Phytoadvance

Suport natural pel teu sistema immunitari i la teva energia.

Què és Relief Vitamina C Phytoadvance?

Relief Vitamina C Phytoadvance és un complement alimentari que proporciona una potent combinació de vitamina C, zinc i fitoextractes .

La vitamina C i el zinc són nutrients essencials que exerceixen un paper clau en la funció normal del sistema immunològic, contribuint a la seva fortalesa i eficiència .

A més, la vitamina C ajuda a disminuir el cansament i la fatiga i afavoreix un metabolisme energètic normal . Aquest complement alimentari és una excel·lent opció per a aquells que busquen recolzar el seu benestar general i enfortir el sistema immunològic.

Ingredients:

Vitamina C (àcid L-ascòrbic); agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina); agent de recobriment (copolímer de metacrilat aniònic); colorant (òxid de ferro groc); òxid de zinc; antiaglomerants (diòxid de silici, sals magnèsiques d'àcids grassos); agent de càrrega (fosfat de càlci); extracte sec de Cúrcuma (Curcuma longa, rizoma) 40% curcumina; extracte sec de Granada (Punica granatum, pell i llavors); extracte sec de Gingebre (Zingiber officinale, arrel).

Com es fa servir Relief Vitamina C Phytoadvance?

Prendre 1 comprimit al dia, preferentment fora dels àpats, amb un got daigua. Prendre el comprimit sencer, sense dividir-lo.

PhytoAdvance® RELIEF VITAMINA C es pot prendre durant tot l'any i està especialment recomanat davant de canvis estacionals (en aquest cas, es recomana prendre durant 2 mesos, en dues tandes: Setembre-Octubre i Febrer-Març).

Presentació:

Envàs de 30 comprimits gastroresistents.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda