Preu reduït! Holovit Pureway-C Liposomal - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holovit Pureway-C Liposomal - Equisalud - 50 càpsules

225177

Nou

És una avançada forma de vitamina C encapsulada en liposomes, cosa que garanteix una alta biodisponibilitat. Aquesta tecnologia assegura una absorció òptima, maximitzant els beneficis de la vitamina C al cos.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,96€

IVA inclòs

29,95€ IVA inclòs

-10%

0,54 € / ud

Més informació

Holovit Pureway-C Liposomal Equisalut

Optimitza la teva salut amb Holovit. Vitamina C d'alta eficàcia pel benestar diari.

Què és Holovit Pureway-C Liposomal Equisalut?

Holovit Pureway-C Liposomal d'Equisalud és un complement alimentari avançat que ofereix una forma superior i eficaç de vitamina C. A través de la tecnologia liposomal, aquesta vitamina C s'encapsula en liposomes que en faciliten el lliurament directe a les cèl·lules, assegurant així una biodisponibilitat molt més alta en comparació amb altres formes convencionals de vitamina C.

La vitamina C és essencial per a nombrosos processos al nostre cos, incloent la producció de col·lagen, la funció immunològica, i la protecció de les cèl·lules contra el dany oxidatiu . No obstant això, el nostre cos no pot produir vitamina C per si mateix, cosa que fa que la suplementació sigui recomanable, especialment durant temps d'estrès o malaltia.

El principal avantatge de Holovit Pureway-C Liposomal és que proporciona nivells òptims de vitamina C amb una absorció i una utilització superiors. Això significa que es pot obtenir un benefici més gran amb menys quantitat de producte, fent que aquesta forma de vitamina C sigui més eficient i efectiva.

Ingredients:

Composició per càpsula: Liposomal PureWay-C® (vitamina C (com PureWay-C®) 67-73%, fosfolípids 15-18%, àcids grassos 5-15%, bioflavonoides cítrics 0,1-1,5%), 715 mg. Excipients tecnològics: cel·lulosa microcristal·lina (agent de càrrega, cs; estearat de magnesi (antiaglomerant), cs i diòxid de silici (antiaglomerant), cs Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pululà).Apte per a vegans.

Com es fa servir Holovit Pureway-C Liposomal Equisalut?

Prendre 1 o 2 càpsules al dia, en qualsevol moment.

Presentació:

Envàs de 50 càpsules de 890 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda