Preu reduït! Vitamina C 1000 mg amb Bioflavonoides i Escaramull - Lamberts - 120 tauletes

Vitamina C 1000 mg amb Bioflavonoides i Escaramull - Lamberts - 120 tauletes

225302

Nou

Potent suplement de vitamina C amb bioflavonoides i gavarrera per donar suport al sistema immunològic, la producció de col·lagen i la salut general.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,34€

IVA inclòs

22,75€ IVA inclòs

-15%

0,16 € / ud

Més informació

Vitamina C 1000 mg amb Bioflavonoides i Escaramujo Lamberts

Enforteix el teu benestar amb Vitamina C 1000 mg de Lamberts, reforçat amb bioflavonoides i gavarrera per a una absorció òptima i beneficis màxims.

Què és Vitamina C 1000 mg amb Bioflavonoides i Escaramujo Lamberts?

Les tauletes de Vitamina C 1000 mg amb Bioflavonoides i Escaramujo de Lamberts ofereixen una dosi potent i efectiva de vitamina C, un nutrient essencial per al benestar general del cos. La vitamina C és fonamental en més de 300 processos bioquímics a l'organisme i el seu dèficit pot portar a una sèrie de problemes de salut.

Aquest suplement no només proporciona 1000 mg de vitamina C, sinó que també està enriquit amb bioflavonoides i gavarrera per millorar l'absorció i potenciar els beneficis per a la salut. Els bioflavonoides, com la rutina, quercetina, citrina i hesperidina, enforteixen els vasos capil·lars i treballen en sinergia amb la vitamina C per maximitzar-ne l'eficàcia.

La vitamina C contribueix al funcionament normal del sistema immunitari, recolza el sistema nerviós, és crucial en la formació de col·lagen per mantenir la integritat de diverses estructures del cos, ajuda en el metabolisme energètic, millora l'absorció del ferro, contribueix al benestar psicològic, protegeix les cèl·lules del dany oxidatiu i redueix el cansament i la fatiga . A més a més, juga un paper important en la regeneració de la forma reduïda de la vitamina E.

Aquest producte és ideal per a aquells que busquen assegurar-se de rebre una quantitat suficient de vitamina C a la seva dieta diària, especialment si tenen una insuficiència dietètica d'aquest nutrient.

Ingredients:

Vitamina C (Àcid Ascòrbic), Agent de Càrrega (Cel·lulosa), Complex de Bioflavenoides Cítrics, Extracte d'Escaramujo ( Rosa Canina ), Antiaglomerants (Àcid Esteàric, Diòxid de Silici, Estearat de Magnesi), Agents de Recobriment (Hidrolic) .

Composició:

Per tauleta: %VRN*
Vitamina C 1000 mg 1250
Escaramull
(25 mg d'un extracte 4:1)
100 mg
Complex de Bioflavonoides Cítrics 50 mg

*VRN = Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Vitamina C 1000 mg amb Bioflavonoides i Escaramujo Lamberts?

Prengui de 1 a 2 rajoles al dia.
No superar la dosi diària expressament recomanada.

Presentació:

Envàs de 120 tauletes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda