Preu reduït! Animal Parade Vitamina D3 500 UI - Natures Plus - 90 comprimits

Fabricante:

Natures Plus Natures Plus

Animal Parade Vitamina D3 500 UI - Natures Plus - 90 comprimits

226478

Nou

Animal Parade Vitamina D3 500 UI Natures Plus: Suplement de vitamina D3 masticable per a nens i adults, amb gust de fruites.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,70€

IVA inclòs

19,65€ IVA inclòs

-15%

0,19 € / ud

Més informació

Animal Parade Vitamina D3 500 UI Natures Plus

Enforteix la teva salut amb alegria: Vitamina D3 de Animal Parade.

Què és Animal Parade Vitamina D3 500 UI Natures Plus?

Animal Parade Vitamina D3 500 UI de Nature's Plus és un suplement nutricional dissenyat específicament per satisfer les necessitats de vitamina D tant de nens a partir dels 3 anys com dels adults.

Cada comprimit masticable proporciona 500 UI (10 mcg) de vitamina D3 (colecalciferol). Formulat amb edulcorant natural xilitol, suc de remolatxa en pols, i aromes naturals de gerds i cirera, aquest suplement ofereix una experiència gustativa agradable sense comprometre la salut .

La vitamina D3 és essencial per al manteniment d'ossos i dents saludables, la funció muscular, i el sistema immunitari, i és especialment important en períodes de creixement, per a nens actius i durant l'hivern per potenciar les defenses . Animal Parade ofereix una forma deliciosa i convenient assegurar la ingesta adequada de vitamina D3 diàriament, amb l'opció d'ajustar la dosi segons les necessitats individuals.

Ingredients:

Vitamina D3 (colecalciferol)(500 UI) 10 mcg 200%* Edulcorant (xilitol), suc de remolatxa en pols, antiaglomerant (àcid esteàric), regulador d'acidesa (àcid cítric), aroma natural de gerds i cirera, gelificant ), vitamina D3 (colecalciferol). * Valor de Referència de Nutrients

Com es fa servir Animal Parade Vitamina D3 500 UI Natures Plus?

Nens a partir de 3 anys i adults, 1 comprimit masticable al dia. En períodes de creixement, nens que fan esport o període dhivern (per potenciar les defenses) es pot augmentar la dosi a 2 comprimits al dia.

Es recomana assegurar que el nen mastegui el comprimit, no s'ha d'empassar sencer. Conté edulcorants, un consum excessiu pot ocasionar efectes laxants.

Presentació:

Envàs de 90 comprimits masticables.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda