Preu reduït! Vitamina D3 + K2 Complex - Nutralie - 60 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Vitamina D3 + K2 Complex - Nutralie - 60 càpsules

226520

Nou

Vitamina D3+K2 Complex de Nutralie, amb D3, K2 MK-7, vitamina C i oli d'oliva, recolza la salut òssia i cardiovascular en una fórmula rica i única.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,77€

IVA inclòs

20,90€ IVA inclòs

-15%

0,30 € / ud

Més informació

Vitamina D3 + K2 Complex Nutralie

Fortalesa òssia i salut cardiovascular amb la sinergia de Vitamina D3+K2 Complex.

Què és Vitamina D3 + K2 Complex Nutralie?

Vitamina D3 + K2 Complex de Nutralie és un complement alimentari avançat que aporta una combinació sinèrgica de vitamines D3 i K2, dissenyada per donar suport a la salut òssia i cardiovascular . Conté 10.000 UI de vitamina D3 (colecalciferol), que afavoreix l'absorció de calci i fòsfor, essencials per al manteniment d'ossos i dents fortes, i la vitamina K2 (menaquinona) del tipus MK-7, reconeguda pel seu paper en la distribució adequada del calci al cos, ajudant a evitar el seu dipòsit a les artèries.

L' addició de vitamina C potencia els efectes antioxidants i contribueix a la formació de col·lagen per al funcionament normal dels ossos, cartílags i pell . L'oli d'oliva verge extra millora l'absorció de les vitamines liposolubles, mentre que l'extracte de bambú aporta sílice, beneficiós per a la salut òssia i la pell. La inclusió d'un 5% d'oli de triglicèrids de cadena mitjana (MCT) a la vitamina K2 millora encara més la biodisponibilitat d'aquest nutrient essencial . Aquesta fórmula única és ideal per als que busquen enfortir la seva salut òssia i cardiovascular amb el suport de nutrients essencials.

Ingredients:

Suport: oli d'oliva verge (Olea europaea L.), càpsula (gelatina, humectant: glicerina i aigua, colorants: òxid de ferro negre i òxid de ferro vermell), extracte sec Bambú (Bambusa vulgaris Schrad.,full i tija), àcid L-ascòrbic (Vitamina C), colecalciferol (Vitamina D), espessidor: cera d'abella, menaquinona (Vitamina K2).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada 1 càpsula VRN%*
Vitamina C dosi de 10 dies=dosi diària 15,00 mg 1,5 mg 18,75% 1,87%
Vitamina D3 dosi de 10 dies=dosi diària 250 μg 25 μg 5000% 500%
Vitamina K dosi de 10 dies=dosi diària 100 μg 10 μg 133,3% 13,3%
Extracte de Bambú dosi de 10 dies=dosi diària 29,41 mg 2,941 mg
Silici dosi de 10 dies=dosi diària 25 mg 2,5 mg

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Vitamina D3 + K2 Complex Nutralie?

Prendre 1 càpsula cada 10 dies amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda