Fabricante:

Kiroot Kiroot

Vitamina D3 + K2 - Kiroot - 120 perles

224103

Nou

Complement amb alta dosi de vitamines D3 i K, essencials per al funcionament muscular, immunitat, salut òssia i coagulació sanguínia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,00€

IVA inclòs
0,16 € / ud

Més informació

Vitamina D3 + K2 Kiroot

El duet dinàmic per als teus músculs, ossos, sistema immunitari i coagulació sanguínia.

Què és Vitamina D3 + K2 Kiroot?

Vitamina D3 i K2 Kiroot és un complement alimentari altament beneficiós que proporciona 100,00 μg (4.000 UI) de Colecalciferol ( Vitamina D3 ) i 50,00 μg de Pharmaquinone® vitamina K (menaquinona-7).

Ambdues vitamines són essencials per mantenir diverses funcions corporals en condicions normals. La vitamina D3 afavoreix el funcionament normal dels músculs i del sistema immunitari , i també contribueix a mantenir els ossos forts i sans.

D'altra banda, la vitamina K té un paper fonamental en la coagulació sanguínia i també contribueix a mantenir la salut òssia . La combinació d'aquestes dues vitamines en un sol producte proporciona una manera convenient i efectiva de complementar la teva dieta i donar suport a la teva salut general.

Ingredients:

Oli d'oliva verge extra; gelatina bovina*; humectant (glicerina vegetal)*; vitamina D (colecalciferol); Pharmaquinone® vitamina K (5% menaquinona -7 diluïda en oli de triglicèrids de cadena mitjana); aigua*. *components de la perla.

Composició:

Ingredients funcionals 1 perla Actiu/perla %VRN *
Oli d'oliva verge extra 175,00 mg
Vitamina D (colecalciferol) 4,00 mg 100,00 μg (4.000 UI) 2.000
Pharmaquinone® vitamina K (menaquinona-7) 1,00 mg 50,00 μg 66,6

Com es fa servir Vitamina D3 + K2 Kiroot?

Prendre una (1) perla cada cinc (5) dies, preferiblement amb menjar o aigua, o segons les indicacions del seu professional de salut.

Advertiments:

Els complements no volen ser un substitut d'una dieta variada i un estil de vida saludable. No excedeixi la dosi recomanada. Mantenir fora de labast dels nens.

Presentació:

Envàs de 120 perles.

Brand

Kiroot: energia i vida a través de les arrels. Això ofereix Kiroot, una cura de la salut des de l'interior, respectant al màxim el que som com a ésser humà: un equilibri òptim entre la salut i la vida moderna, on el benestar va més enllà de l'absència de malaltia.


El principi energètic i espiritual de Kiroot


Fem referència al principi energètic i espiritual, a l'essència divina que forma part de tot ésser viu que confereix vida al que és inert.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda