Fabricante:

Kiroot Kiroot

Vitamina D3 - Kiroot - 360 perles

224102

Nou

Vitamina D3 Kiroot és un complement que proporciona una alta dosi de Vitamina D3 per al manteniment d'ossos, músculs sans i un sistema immunitari robust.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,00€

IVA inclòs
0,06 € / ud

Més informació

Vitamina D3 Kiroot

El teu suport diari per a uns ossos forts, músculs sans i un sistema immunitari resistent.

Què és Vitamina D3 Kiroot?

Vitamina D3 Kiroot és un complement alimentari d'alta qualitat que proporciona 100,00 μg (4.000 UI) de Colecalciferol, també conegut com a Vitamina D3 .

Aquesta vitamina té un paper fonamental en diverses funcions corporals. Contribueix al manteniment dels ossos en condicions normals , cosa que és crucial per mantenir la força i la salut òssia al llarg de la vida. També afavoreix el funcionament normal dels músculs, ajudant a mantenir la força i la mobilitat muscular.

A més, la Vitamina D3 és essencial per al funcionament correcte del sistema immunitari, afavorint la seva capacitat per combatre infeccions i malalties.

Ingredients:

Oli d'oliva verge extra; gelatina bovina*; humectant (glicerina vegetal)*; vitamina D (colecalciferol); aigua*. *components de la perla.

Composició:

Ingredients funcionals 1 perla Actiu/perla %VRN *
Oli d'oliva verge extra 176,00 mg
Vitamina D3 (colecalciferol) 4,00 mg 100,00 μg (4.000UI) 2.000

Com es fa servir Vitamina D3 Kiroot?

Prendre una (1) perla cada cinc (5) dies, preferiblement amb menjar o aigua, o segons les indicacions del seu professional de salut.

Presentació:

Envàs de 360 perles.

Brand

Kiroot: energia i vida a través de les arrels. Això ofereix Kiroot, una cura de la salut des de l'interior, respectant al màxim el que som com a ésser humà: un equilibri òptim entre la salut i la vida moderna, on el benestar va més enllà de l'absència de malaltia.


El principi energètic i espiritual de Kiroot


Fem referència al principi energètic i espiritual, a l'essència divina que forma part de tot ésser viu que confereix vida al que és inert.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda