Vitamina D3 - Pure Encapsulations - 22,5 ml

224146

Nou

Complement alimentari que proporciona vitamina D3 d'alta absorció per mantenir una salut òssia normal i donar suport a la funcionalitat del sistema immunitari.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

34,59€

IVA inclòs
1,54 € / ml

Més informació

Vitamina D3 Pure Encapsulations

La llum del sol en una càpsula pels teus ossos i sistema immunitari.

Què és Vitamina D3 Pure Encapsulations?

Vitamina D3 de Pure Encapsulations és un complement alimentari d'alta qualitat que proporciona una dosi de vitamina D3, també coneguda com a colecalciferol, obtinguda de lanolina.

Aquest producte ha estat formulat amb cura per millorar l'absorció de vitamina D3 en barrejar-la amb triglicèrids de cadena mitjana, derivats d'oli de coco i palmell de cultiu sostenible. La vitamina D3 és essencial per a múltiples funcions al cos, però és especialment coneguda pel seu paper crucial en el manteniment d'una salut òssia normal . Ajuda en l'absorció i la utilització del calci, essencial per a la formació i el manteniment d'ossos forts i saludables .

A més, la vitamina D3 també contribueix a la funcionalitat normal del sistema immunitari, cosa que la fa indispensable per a la protecció general de l'organisme i el manteniment de la salut en general .

Amb aquest complement alimentari de Pure Encapsulations, et pots assegurar d'obtenir la teva dosi diària d'aquesta vitamina tan vital.

Ingredients:

Agent de càrrega (triglicèrids de cadena mitjana), vitamina D3 (colecalciferol).

Composició (per una 1 gota):

% VRN*
Vitamina D3 25 μg 500% (1000 UI)

Com es fa servir Vitamina D3 Pure Encapsulations?

Prendre 1 gota al dia amb un àpat.

No apte per a nens menors de 10 anys. Les persones que prenen més de 50 μg (2000 UI) de vitamina D per dia, es recomana un control analític regular.

Presentació:

Envàs de 22,5 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda