Preu reduït! Zinc 15mg - Pure Encapsulations - 60 càpsules

Zinc 15mg - Pure Encapsulations - 60 càpsules

224147

Nou

Complement alimentari que proporciona una font altament biodisponible de zinc, essencial per al sistema immunitari, la protecció cel·lular i la salut reproductiva.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,39€

IVA inclòs

14,58€ IVA inclòs

-15%

0,21 € / ud

Més informació

Zinc 15mg Pure Encapsulations

Suport vital per a la teva immunitat, cèl·lules i fertilitat.

Què és Zinc 15mg Pure Encapsulations?

El complement alimentari Zinc 15mg de Pure Encapsulations proporciona una font altament biodisponible d'aquest mineral essencial per a l'organisme .

El zinc és un component vital de nombroses reaccions enzimàtiques i juga un paper fonamental en un ampli rang de processos biològics . Un dels seus rols més destacats és el suport al sistema immunitari.

Una aportació adequada de zinc contribueix a un funcionament normal del sistema immunitari, ajudant a enfortir les defenses del cos contra infeccions i malalties .

D'altra banda, el zinc és reconegut per la seva capacitat per contribuir a la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu , sent un component important en la lluita del cos contra els radicals lliures.

A més, el zinc recolza la fertilitat i la reproducció normals , sent essencial per a la salut reproductiva tant en homes com en dones. Zinc 15mg de Pure Encapsulations és una manera efectiva i convenient assegurar una aportació adequada d'aquest mineral essencial.

Ingredients:

Zinc (picolinat de zinc), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa).

Composició (per 1 càpsula):

%VRN
Zinc 15 mg 150%

*VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Zinc 15mg Pure Encapsulations?

Prendre 1 càpsula al dia entre menjars.

No prendre durant l'embaràs o la lactància.
Si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'utilitzar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda