Preu reduït! Zinc + Vitamina B6 - Nutralie - 120 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Zinc + Vitamina B6 - Nutralie - 120 càpsules

226522

Nou

Zinc + Vitamina B6 de Nutralie, en dosis veganes òptimes, recolza la salut de pell, ungles, cabell, ossos i el sistema immunitari, amb alta biodisponibilitat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,92€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-15%

0,14 € / ud

Més informació

Zinc + Vitamina B6 Nutralie

Fortalesa i vitalitat a cada càpsula amb Zinc + Vitamina B6 de Nutralie.

Què és Zinc + Vitamina B6 Nutralie?

El Suplement Zinc + Vitamina B6 de Nutralie és una combinació nutricional eficaç i completament vegana, dissenyada per donar suport a una varietat de funcions corporals essencials. Cada càpsula ofereix 15 mg de zinc en la seva forma de citrat , que és coneguda per la seva alta biodisponibilitat , i 5 mg de vitamina B6 , complint amb les dosis diàries recomanades d'aquests importants nutrients.

El zinc és un mineral crucial que exerceix un paper fonamental en el manteniment d'una pell, ungles, cabell i ossos saludables , a més de contribuir a la funció cognitiva normal ia la fertilitat i reproducció . Per la seva banda, la vitamina B6 és essencial per al metabolisme energètic, la funció psicològica, la formació de glòbuls vermells i el funcionament adequat del sistema immunitari .

Avalat per l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA), aquest suplement és una opció excel·lent per als que busquen enfortir el benestar general amb el suport de nutrients clau en una forma fàcilment absorbible.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), càpsula (agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa), citrat de zinc, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), antiaglomerants (estearat de magnesi, diòxid de silici).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 1 càpsula VRN* %
Vitamina B6 5 mg 357,14%
Zinc 15 mg 150%

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Zinc + Vitamina B6 Nutralie?

Prendre 1 càpsula al dia amb aigua.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda