Preu reduït! Cannabidoil Ashwagandha - Neo - 30 softgels

Fabricante:

Neo Neo

Cannabidoil Ashwagandha - Neo - 30 softgels

224926

Nou

Cannabidoil Ashwagandha de Neo és una combinació d'oli de llavor de cànem i ashwagandha, dissenyat per proporcionar alleujament natural a estats d'ansietat, nerviosisme i astènia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,67€

IVA inclòs

14,90€ IVA inclòs

-15%

0,42 € / ud

Més informació

Cannabidoil Ashwagandha Neo

Equilibri i calma natural pel teu benestar amb Cannabidoil Ashwagandha de Neo.

Què és Cannabidoil Ashwagandha Neo?

El Cannabidoil Ashwagandha de Neo és una formulació sinèrgica que combina l'eficàcia i les propietats de l'oli de llavor de cànem amb les virtuts de l'ashwagandha .

Dissenyat específicament per oferir suport en moments d'ansietat i estrès, aquest complement alimentari és una solució natural per a aquells que busquen equilibrar el benestar emocional i físic . L'ashwagandha, coneguda també com ginseng indi, és una planta adaptògena que ha estat utilitzada tradicionalment en la medicina ayurvèdica per enfortir l'organisme enfront de l'estrès .

L'oli de llavor de cànem, per altra banda, és ric en cannabidoil, un component amb propietats calmants . La combinació de tots dos ingredients potencia els efectes relaxants i antiansietat , resultant en un complement ideal per gestionar la hiperexcitabilitat nerviosa i l'astènia, permetent així una millor qualitat de vida.

Ingredients:

Oli de llavor de cànem (Cannabis sativa L.) premsat en fred, agent de recobriment (gelatina), extracte sec d'arrel d'ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal) estandarditzat al 2,5% en witanòlids, humectant ( ), emulsionant (lecitina de gira-sol), aigua, espessidora (cera d'abella), antioxidant (Da-tocoferol), colorants (òxids de ferro negre i vermell).

*Contingut en THC<0,2%.

Composició:

Per softgel
Oli de llavor de cànem 520 mg
Ashwagandha 100 mg

Com es fa servir Cannabidoil Ashwagandha Neo?

Prendre 1 softgel al dia.

Presentació:

Envàs de 30 softgels.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda