Preu reduït! Guanábana Graviola - CFN Laboratorios - 60 càpsules

Guanábana Graviola - CFN Laboratorios - 60 càpsules

170273

Nou

La guanábana és la fruita de l'arbre Annona muricata. Té un sabor molt dolç i és molt apreciat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,60€

IVA inclòs

19,50€ IVA inclòs

-20%

0,26 € / ud

Més informació

Guanábana Graviola CFN Laboratoris

La guanábana és la fruita de l'arbre Annona muricata. Té un sabor molt dolç i és molt apreciat. Es coneix també com a graviola, xirimoia brasilera o anona mexicana. A més el seu sabor, hi ha propietats i beneficis per a la salut de la guanábana però també riscos.

Es consumeix la fruita, el suc i el nèctar, directament o preparats en batuts, refrescos i postres. Amb les fulles es preparen tes, infusions i extractes amb diferents usos, entre ells alguns fins medicinals.

Guanabana planta

L'Annona muricata és un petit arbre de fulla perenne que pot assolir de quatre a sis metres d'alçada. Creix en climes càlids i és molt sensible a les gelades. És original del Carib, Centre i Sud-amèrica. És una espècie molt propera al xirimoi (Annona cherimola).

Tiges i les Fulles

Les branques joves són pubescents. Les fulles són ovals amb forma de cor i de color verd fosc brillant. Les tiges de les fulles tenen de quatre a tretze mil·límetres de llarg.

Flors

Les tiges de les flors (peduncles) tenen de 2mm a 5mm de llarg i són llenyosos. Apareixen com a oposat a la tija de les fulles o com un extra a prop de la tija de la fulla. A cada peduncle hi pot haver una o dues flors que surten d'una altra tija peluda i llenyosa. Els pètals de les flors són gruixuts i d'un color groguenc. Estan coberts de pèls.

Les Fruites i Reproducció

La fruita, coneguda també amb el nom de guanábana, és de pell color verd fosc. La pell és gruixuda i presenta truges. Els fruits són ovoides i poden arribar a 30cm de llarg i pot assolir fins a quatre quilograms de pes. La carn de la guanábana és sucosa, aromàtica i de color blanquinós.

La guanábana té nombroses llavors que es desprenen fàcilment i, si l'ambient és adequat, germinen entre els 30 i els 60 dies. També es pot propagar per estaques.

Propietats Nutritives i Composició Química de la Guanábana

Cada 100g de porció comestible de fruita de guanábana fresca contenen de mitjana els següents valors i nutrients:

  • Humitat 80,6%, Fibra 1,63%, Cendres 0,73%, Greix 0,31%, Proteïna 1,22%, Midó 1,62%, Vitamina C 0,021%, Azocars ( Glucosa, Fructosa) 15,63 %, Potassi 45,8mg, Sodi 23mg, Magnesi 23,9mg, Fòsfor 26,0mg, Ferro 0,47mg, Citrulina (proteïna) (10), Arginina (aminoàcid) (10), Àcid caproic (lípid) (10), Anonaine (isoquinolina) (10), Anoniine (isoquinolina) (10), Asimilobine (isoquinolina) (10).

Full

  • Lactones: Annohexocina, Annomuricina A, B, C i E, Annomutacina, Annopentocines A, B i C, Muricoreacina, Gigantetronemina, Murihexocina A i C, Javoricina.
  • Isoquinolines: Anonaine, Anoniine, Atherospermine, Coreximine.
  • Lípids: Àcid gentísic, Àcid lignocèric, Àcid linoleic, Àcid esteàric.

Llavor

Lactones, Annomonicina, Annomontacina, Annonacina, Annomuricatina, Annonacinona, Javoricina. Conté a més: annomuricatina (proteïna) i àcid linoleic (lípid).

Acetogenines més Destacades de la Fulla

Al full d'Annona mXricaWa hi ha un grup de substàncies anomenades acetogenines a les quals se'ls atribueixen la majoria dels beneficis per a la salut de la guanábana, entre ells l'efecte anticancerigen.

  • Bullataci, Bullatacinone, Muricoreaci, Murihexocin C, Annomurici A, Annomuricin B, Muricatocin A, Muricatocin C, Muricapentocin.

Beneficis per a la salut de la guanábana

Totes les parts de l'arbre de la guanábana han estat utilitzades en la medicina tradicional de l'Amazones, Borneo, Brasil, Barbados, Colòmbia, Guatemala, Jamaica, Perú i molts altres països i regions.

La majoria d'aquests usos medicinals no han estat contrastats per estudis científics mentre que altres han quedat demostrats en assajos de laboratori in vitro, fins i tot alguns estudis de les propietats d'algunes substàncies ja s'han realitzat in vivo.

Ingredients:

Extracte sec de guanábana 10:1 (annona muricata fruit) 500 mg

Altres Ingredients:

Estearat de magnesi i diòxid de sílice cs

Com es pren la guanábana a càpsules?

Es recomana prendre 3 càpsules al dia o segons la recomanació professional.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

CFN Laboratoris és una empresa especialitzada en Fitoteràpia i Complements Alimentosos Naturals.


CFN, complements fitonutricionales i de dietètica


Elaborats amb extractes naturals, vitamines i minerals i altres elements, sempre complint normativa reguladora, garantint la qualitat del producte.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda