Preu reduït! Aloe Balm Bio - Natura House - 10 ml

Fabricante:

Natura House Natura House

Aloe Balm Bio - Natura House - 10 ml

224027

Nou

L'Aloe Balm bio és un bàlsam labial que calma, nodreix i hidrata els llavis, protegint-los del vent, el fred i els efectes del maquillatge amb ingredients orgànics naturals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,50€

IVA inclòs

5,00€ IVA inclòs

-10%

45,00 € / 100 ml

Més informació

Aloe Balm Bio Natura House

Protecció i cura pels teus llavis, amb el poder de la natura.

Què és Aloe Balm Bio Natura House?

L'Aloe Balm bio és un bàlsam labial calmant i nutritiu que brinda un alleujament efectiu als llavis afectats pel vent, el fred i el maquillatge.

Formulat amb ingredients naturals i orgànics, entre ells Aloe, Bisabolol, oli d'Ametlles, Sèsam i mantega de Karité, aquest bàlsam treballa per hidratar, nodrir i calmar la pell delicada dels llavis , proporcionant-los una brillantor saludable.

L'Aloe Balm bio és perfecte per portar amb tu a tot arreu, permetent mantenir els teus llavis en perfectes condicions en tot moment. Un aliat indispensable per a la salut i la bellesa dels teus llavis.

Ingredients:

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Octyldodecanol, Hydrogenated Castor Oil, C10-18 Triglycerides, Cera Alba (Beeswax), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Aroma ) Seed Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Oil, Bisabolol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera/Wax, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol.

Com es fa servir Aloe Balm Bio Natura House?

Aplica Aloe Balm bio sobre els teus llavis tantes vegades com calgui, especialment abans de l'exposició al fred, vent o ús de maquillatge.

Presentació:

Envàs de 10 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda