Preu reduït! Gelly Gel Hidratant Aloe Vera 99% - Lily of the desert - 240 ml

Gelly Gel Hidratant Aloe Vera 99% - Lily of the desert - 240 ml

223958

Nou

Gel tòpic enriquit amb àloe vera de cultiu ecològic i vitamines E, A i C. Alleugereix, repara i aporta una hidratació profunda a la pell danyada o exposada al sol i al vent.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,97€

IVA inclòs

16,65€ IVA inclòs

-22%

5,40 € / 100 ml

Més informació

Gelly Gel Hidratant Aloe Vera 99% Lily of the desert

Reparació natural, hidratació profunda i alleugeriment instantani per a la teva pell.

Què és Gelly Gel Hidratant Aloe Vera 99% Lily of the desert?

Gelly Gel Hidratant Aloe Vera 99% és un remei poderós i natural per a les pells afectades per l'exposició perllongada al sol i al vent, o que simplement necessiten una dosi extra de cura i hidratació.

Aquest producte utilitza les propietats naturals de l'àloe vera de cultiu ecològic , reconegut per la seva capacitat per calmar, alleujar i reparar la pell . El gel d'àloe té la capacitat única d'hidratar fins a les tres primeres capes de l'epidermis , cosa que ajuda a l' autoregeneració de la pell .

A més, aporta una sensació de frescor immediata després de la seva aplicació . Enriquit amb les vitamines E, A i C , aquest gel tòpic no només hidrata, sinó que també nodreix la pell per a un aspecte saludable i radiant . Aquest producte està certificat per l'IASC (International Aloe Science Council), garantint-ne l'alta qualitat i l'eficàcia.

La seva textura no greixosa fa que aquest gel sigui suau i calmant, perfecte per a l'ús diari .

Ingredients:

Aloe Barbendensis Leaf Juice*, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate (espessant), Benzyl Alcohol (conservant), Ethylhexylglycerin (conservant), Caprylyl Glycol (suavizant), Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides* ( Revita Ascorbic Acid (vitamina C). *Ingredients procedents d'Agricultura Ecològica.

Com es fa servir Gelly Gel Hidratant Aloe Vera 99% Lily of the desert?

Ús extern. Aplicar sobre la pell. Repetir quan calgui.

Precaucions:

No ingerir. Mantenir fora de labast dels nens. No utilitzeu el producte si sou al·lèrgic a qualsevol ingredient. Conservar en un lloc fresc, sec i allunyat de la llum solar. Resulta ideal per a la hidratació diària, com a aftersun, després de l'afaitada o depilació. Es pot emmagatzemar a la nevera per a un major efecte refrescant immediat. Es pot fer servir com a base d'olis essencials.

Presentació:

Envàs de 240 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda