Fabricante:

NutriSport NutriSport

GH Amino Boost - Nutrisport - 90 tauletes

226658

Nou

Impulsa el teu creixement muscular i la recuperació amb aquest complex prohormonal ric en aminoàcids, vitamines i minerals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,40€

IVA inclòs
0,20 € / ud

Més informació

GH Amino Boost Nutrisport

Maximitza el teu potencial muscular amb GH Amino Boost de NutriSport.

Què és GH Amino Boost Nutrisport?

GH Amino Boost de NutriSport és un avançat complement prohormonal, especialment formulat per a esportistes i entusiastes del fitness que busquen una òptima recuperació i un creixement muscular significatiu.

Aquest producte destaca per la rica composició d'aminoàcids, vitamines i minerals , dissenyada per maximitzar els efectes positius en la producció d'hormones anabòliques com la testosterona i l'hormona de creixement (GH). Els ingredients actius, incloent L-Arginina, L-Ornitina L-Aspartat, L-Lisina, i L-Glicina, són essencials per a la síntesi natural de GH, cosa que facilita el desenvolupament muscular, incrementa la síntesi de proteïnes i millora la mobilització de greixos .

A més, GH Amino Boost proporciona un suport nutricional amb 45% del Valor de Referència de Nutrients (VRN) de Zinc i Seleni, i 90% VRN de Vitamina B6 i B12 per dosi, contribuint així a l'optimització del metabolisme energètic, la reducció de la fatiga i la millora de la funció immunitària .

Amb 90 pastilles per envàs, aquest producte és l'elecció perfecta per als que busquen millorar el seu rendiment, força i resistència, alhora que fomenten una recuperació muscular efectiva .

Ingredients:

Agent de Càrrega: Cel·lulosa, L-Ornitina L-Aspartat, L-Arginina, L-Lisina Hidroclorur, L-Glicina, Fosfat de Calci, Antiaglomerants (Estearat de Magnesi, Diòxid de Silici), Gluconat de Zinc, Vitamina B6 (Clorhidrat Piridoxina), Vitamina D (Colecalciferol), Selenit de Sodi, Vitamina B12 (Cianocobalamina).

Composició:

Component Quantitat per Dosis Diaria VRN*
L-Arginina 765 mg
L-Ornitina L-Aspartat 855 mg
L-Lisina 450 mg
L-Glicina 450 mg
Zinc 4.5 mg 45%
Seleni 25 µg 45.45%
Vitamina B6 1.3 mg 92.86%
Vitamina D 2.3 µg 46%
Vitamina B12 2.3 µg 92%

*VRN: Valor de Referència de Nutrients.

Com es fa servir GH Amino Boost Nutrisport?

Prendre de 1 a 3 pastilles al dia abans de dormir.

Presentació:

Envàs de 90 rajoles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda