Preu reduït! L-Arginina Plus - Redinat - 60 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

L-Arginina Plus - Redinat - 60 càpsules

166506

Nou

Sinergia de L-Arginina, Ginseng siberià, Ornitina, Vitamines E i B6 per augmentar la vitalitat i la potència sexual en estats de fatiga, debilitat, falta de libido i altres. Envàs de 60 càpsules

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

12,08€

IVA inclòs

14,65€ IVA inclòs

-17%

0,20 € / ud

Més informació

L-Arginina Plus

Complement alimentari que ajuda a augmentar la vitalitat i falta de libido.

Què és la L-Arginina Plus?

És un complement alimentari a base de L-Arginina, Ginseng siberià, Ornitina, Vitamines E i B6 per augmentar la vitalitat i la potència sexual en estats de fatiga, debilitat i falta de libido.

La L-Arginina és un aminoàcid semi-essencial i és un precursor de l'òxid nítric (NO); substància que produeix diversos efectes positius en el nostre organisme com: dilata les parets dels vasos sanguinis, augmenta l'elasticitat de les artèries i millora la circulació sanguínia. A més enforteix el sistema immunològic i influeix sobre la potència sexual, de forma molt positiva. Estudis clínics mostren que la L-Arginina accelera la cicatrització de ferides, afavoreix el procés «crema greix» ja que ajuda a accelerar la reducció de pes. El paper de disminució de l'colesterol se li atribueix també a la seva funció com a precursor biològic de l'NO.

El Ginseng siberià o Eleuterococo és utilitzat freqüentment com a remei natural per a la bronquitis, els problemes cardíacs, les malalties de fetge i el reumatisme. Aquesta planta es fa servir regularment per millorar la vitalitat, la memòria, la gana i, la salut, de manera general. Diversos estudis han mostrat que la mateixa actua a més en el sistema endocrí, específicament sobre la producció de diverses hormones. En virtut dels seus efectes afrodisíacs, es considera que estimula l'activitat de les glàndules sexuals. És ric en antioxidants i per això, intervé contrarestant l'estrès oxidatiu. A el mateix temps, reforça el sistema immunitari i augmenta la resistència de l'organisme a factors nocius. És comú el seu ús contra la grip, els refredats i altres infeccions de l'organisme.

La Ornitina es descompon en l'organisme en Arginina, de forma molt lenta, de manera que el seu efecte és de llarga durada. La combinació de tots dos aminoàcids millora el rendiment esportiu i la potència sexual. Intervé a més positivament per combatre estats de fatiga i de debilitat. Això és excel lent quan hi ha decaïment, libido baixa o inexistent, fatiga, debilitat ja que hi ha estudis clínics que ho avalen. La seva combinació estimula l'activitat regenerativa dels teixits i això comporta, sense cap dubte, a un augment de la vitalitat.

La Vitamina E és la vitamina que s'ha relacionat més amb la sexualitat. Afavoreix el flux sanguini, l'aportació d'oxigen a les zones genitals i, també ajuda a la producció d'hormones sexuals. De manera general, pot conduir a un estat de major vitalitat. Per la seva banda, la Vitamina B6 estimula la producció de les hormones sexuals tant en l'home com en la dona, regulant la seva activitat i millorant d'aquesta manera, la libido i la potència sexual en ambdós sexes. També ajuda a disminuir el cansament i la fatiga ia mantenir una funció psicològica normal.

Ingredients:

L-Arginina 250 mg, Ginseng siberià (Eleuterococo) 80 mg, L-Ornitina 70 mg, Vitamina E 4 mg, Vitamina B6 0,47 mg., Excipients: gelatina (coberta) i carbonat de calci (antiaglomerant).

Composició (530 mg):

L-Arginina

250 mg

Ginseng siberià (Eleuterococo)

80 mg

L-Ornitina

70 mg

vitamina E 4 mg
vitamina B6 0,47 mg

Com es pren la L-Arginina Plus?

Es recomana prendre de 2 a 3 càpsules a el dia després dels àpats principals.

Presentació:

Envàs de 60 cápulas.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda