Preu reduït! Taurina - Pure Encapsulations - 60 càpsules

Taurina - Pure Encapsulations - 60 càpsules

224189

Nou

Abundant aminoàcid no proteic al cos humà que exerceix un paper crucial en la digestió, la funció cardiovascular, la funció del sistema nerviós i el desenvolupament muscular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,67€

IVA inclòs

24,18€ IVA inclòs

-14%

0,34 € / ud

Més informació

Taurina Pure Encapsulations

Suport essencial per a la teva digestió, cor, sistema nerviós i músculs.

Què és Taurina Pure Encapsulations?

La Taurina és un aminoàcid no proteic que es troba de forma abundant al cos humà, sobretot en àrees com el múscul, el cor i la retina.

Com un component essencial en la formació de sals biliars, ajuda a la digestió i absorció dels greixos . També, la taurina té un paper important en la funció cardiovascular, la funció del sistema nerviós i el desenvolupament i funció dels músculs esquelètics .

A més, a causa de les seves propietats antioxidants , pot ajudar a protegir el cos contra el mal dels radicals lliures. Aquest complement alimentari pot ser una addició valuosa per a aquelles persones que vulguin augmentar la ingesta de taurina, especialment els atletes i aquells amb dietes restrictives.

Ingredients:

Taurina, agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), agent de càrrega (cel·lulosa), antioxidant (palmitat d'ascorbil).

Composició (per 2 càpsules):

Taurina 1000 mg

Com es fa servir Taurina Pure Encapsulations?

Prendre 1-2 càpsules al dia entre els àpats.

Si esteu embarassada, en període de lactància, si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda