Preu reduït! Curcumina - Pure Encapsulations - 60 càpsules

Curcumina - Pure Encapsulations - 60 càpsules

224148

Nou

Complement alimentari que combina la cúrcuma i el pebre negre per potenciar la biodisponibilitat i els beneficis saludables de la curcumina.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

24,02€

IVA inclòs

27,30€ IVA inclòs

-12%

0,40 € / ud

Més informació

Curcumina Pure Encapsulations

Potenciant la salut amb la sinergia de la cúrcuma i el pebre negre.

Què és Curcumina Pure Encapsulations?

La Curcumina de Pure Encapsulations és un complement alimentari que combina els beneficis de la cúrcuma i el pebre negre per promoure el benestar general de l'organisme .

Aquest producte conté un extracte de cúrcuma estandarditzat , garantint així un 95% de curcuminoides, els compostos actius responsables de les propietats saludables de la cúrcuma. Els curcuminoides són coneguts per les seves potents propietats antioxidants i antiinflamatòries, i s'ha demostrat que contribueixen a la salut del sistema immunològic, de les articulacions, del sistema digestiu i del cervell.

Tot i això, la curcumina per si sola és difícil d'absorbir en el tracte digestiu. Per augmentar la seva biodisponibilitat, Pure Encapsulations ha inclòs Bioperine®, un extracte patentat de pebre negre que millora l'absorció i la utilització de la curcumina al cos . Junts, aquests ingredients treballen sinèrgicament per promoure una salut òptima.

Ingredients:

Extracte de cúrcuma (Curcuma longa, Curcumin C3 Complex®), agent de recobriment (hidroxipropil-metilcel·lulosa), antioxidant (palmitat d'ascorbil), extracte de pebre negre (Piper nigrum, Bioperine®).

Composició (per 2 càpsules):

Extracte de cúrcuma 221 mg
95% Curcuminoides 210 mg
Extracte de pebre negre 2,1 mg
95% Piperina 2 mg

Com es fa servir Curcumina Pure Encapsulations?

Prendre de 1 a 2 càpsules per dia, amb els àpats.

No en recomanem el consum a menors de 18 anys. No s'ha de consumir si està embarassada o en període de lactància. Aquest producte pot estar contraindicat per a les persones amb insuficiència hepàtica o alteració a la funció biliar.

Si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'utilitzar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda