Preu reduït! Detox Nrf2 - Pure Encapsulations - 60 càpsules

Detox Nrf2 - Pure Encapsulations - 60 càpsules

224161

Nou

Detox Nrf2 combina brots de bròquil, glutatió i trans-resveratrol per donar suport a l'eliminació natural de substàncies de rebuig de l'organisme.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

44,77€

IVA inclòs

52,39€ IVA inclòs

-14%

0,75 € / ud

Més informació

Detox Nrf2 Pure Encapsulations

Una defensa natural contra les substàncies de rebuig.

Què és Detox Nrf2 Pure Encapsulations?

Detox Nrf2 és un complement nutricional d'alta qualitat que proporciona un suport natural i eficaç per ajudar el cos en l'eliminació de substàncies de rebuig .

Conté tres ingredients clau: concentrat de brots de bròquil, glutatió i trans-resveratrol . Els brots de bròquil són rics en compostos sulfurosos, que se sap que augmenten les defenses antioxidants i ajuden a protegir el cos contra el dany cel·lular . El glutatió és un antioxidant potent que el cos utilitza per neutralitzar els radicals lliures i detoxificar els productes químics nocius .

Finalment, el trans-resveratrol, un potent antioxidant present a la pell dels raïms vermells, pot proporcionar una sèrie de beneficis per a la salut, incloent la protecció del sistema cardiovascular i la millora de la salut del fetge . En prendre Detox Nrf2, recolzas el teu cos en els seus propis mecanismes de desintoxicació per mantenir una salut òptima.

Ingredients:

L-glutatió reduït (Setria®), concentrat de brots de bròquil (Brassica oleracea italica), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), trans-resveratrol (resVida®).

Composició (per 1 càpsula):

Concentrat de brots de Brocoli (1 mg sulforafà) 250 mg
Glutatió 250 mg
Trans-resveratrol 15 mg

Com es fa servir Detox Nrf2 Pure Encapsulations?

Prendre 1 càpsula al dia amb un àpat.

Si esteu embarassada, en període de lactància, si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament especialment medicació de reemplaçament hormonal, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda