Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Loció Preventiva Contra Polls - Helan Genova - 100 ml

226606

Nou

Protecció natural amb aranja i espígol. Distribució uniforme, ideal contra polls i liendres.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,88€

IVA inclòs
13,88 € / 100 ml

Més informació

Loció Preventiva Contra Polls Helan Genova

Protecció natural, tranquil·litat total - Loció Preventiva Helan Genova, el teu escut contra polls i liendres.

Què és Loció Preventiva Contra Polls Helan Genova?

La Loció Preventiva Contra Polls de Helan Genova és un producte dissenyat per protegir el cabell i el cuir cabellut dels polls i les liendres , creant un ambient desfavorable per al seu assentament.

Aquesta fórmula única incorpora ingredients actius derivats de llavors d'aranja, flors d'espígol i escorça d'amarg, coneguts per les seves propietats repel·lents naturals . Gràcies al seu aplicador de bec sense gas, el producte es distribueix de manera uniforme, assegurant una cobertura completa i eficaç per mantenir el cabell protegit de possibles transmissions .

Aquest enfocament preventiu és ideal per a l'ús diari, oferint una solució no invasiva i amigable amb el cuir cabellut per mantenir a ratlla els polls i les llemes sense recórrer a químics agressius.

Ingredients:

Aigua/aigua, alcohol desnat., glicerina, glucosid de capril·li/capril, isoestearat de poligliceril-10, oli de lavandula hybrida, oli de fulla de melaleuca alternifolia (arbre de te) * , oli de closca de citrus grandis (aranja), extracte de fusta de quassia amara, citrus grandis (aranja) extracte de llavor, dilauramidoglutamida lisina de sodi, alcohol bencílic, benzoat de sodi, sorbat de potassi, limonè, linalool.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Loció Preventiva Contra Polls Helan Genova?

Aplicar la Loció Preventiva a Spray de HELAN diàriament, de manera uniforme sobre el cuir cabellut i el cabell sec, especialment al voltant del coll i darrere de les orelles. No esbandir i deixar assecar a l'aire. Se suggereix l'ús de la Loció a Spray de HELAN com a mètode de prevenció durant els períodes de major incidència de polls, com a l'inici de classes o quan hi ha un brot en àrees de reunió de persones.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda