Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Oli Tractament Intensiu Polls - Helan Genova - 100 ml

226607

Nou

Oli Tractament Intensiu Polls Helan Genova: elimina polls i liendres amb olis d'espígol, Andiroba i neem. Aplicació en esprai fàcil.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,32€

IVA inclòs
18,32 € / 100 ml

Més informació

Oli Tractament Intensiu Polls Helan Genova

Adéu polls, benestar natural - Oli Intensiu Helan Genova, el teu aliat contra els paràsits.

Què és Oli Tractament Intensiu Polls Helan Genova?

L'Oli Tractament Intensiu Polls d'Helan Genova és un producte especialment formulat per oferir una solució eficaç i natural contra els polls i les liendres .

Aquesta barreja única d'olis vegetals ultradelicats és ideal per a les pells més sensibles, assegurant una cura suau sense comprometre l'eficàcia . Els olis de lavanda, Andiroba i neem se seleccionen per la seva capacitat per actuar contra els paràsits, afectant el sistema respiratori i oferint una solució potent per interrompre el cicle vital d'aquests paràsits .

L'aplicació en esprai del producte garanteix una distribució uniforme i una cobertura òptima en el cabell i el cuir cabellut, facilitant la penetració de l'oli i l'eliminació efectiva dels polls i les lendres . El seu mecanisme d'acció mecànica impedeix la fixació de noves liendres, permetent la seva eliminació amb la pinta de dents fins inclòs, per a un tractament complet i eficient.

Ingredients:

Shea butter ethyl esters, canola oil, ethylhexyl cocoate, cocos nucifera oil, carapa guaianensis seed oil*, citrus grandis peel oil, melaleuca alternifolia leaf oil*, lavandula hybrida oil, prunus amygdalus dulcis linalool tocopherol..

*d'agricultura biològica

Com es fa servir Oli Tractament Intensiu Polls Helan Genova?

  1. Reviseu el cabell sec floc per floc per detectar polls.
  2. Cobriu les espatlles amb una capa. Ruixeu l'Oli al cabell sec, especialment al coll i darrere de les orelles. Massatge i deixi actuar 15 minuts.
  3. Renti amb Xampú Específic per eliminar Oli, polls i liendres. Esbandida i repeteixi.
  4. Utilitzeu una pinta de dents fines per retirar polls i lendres, netejant la pinta després de cada passada.
  5. Reviseu diàriament i repetiu el tractament si és necessari. L'ús de l'Oli és segur i es pot repetir.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda