Preu reduït! Trencapedres - Lepidium Latifolium - Extracte Eco Sense Alcohol - Plantis - 50 ml

Fabricante:

Plantis Plantis

Trencapedres - Lepidium Latifolium - Extracte Eco Sense Alcohol - Plantis - 50 ml

157562

Nou

Concentrat aromàtic sense alcohol de Lepidium Latifolium. Envàs amb 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,91€

IVA inclòs

11,95€ IVA inclòs

-17%

19,82 € / 100 ml

Més informació

Trencapedres

Concentrat aromàtic sense alcohol de Lepidium Latifolium.

Què és el Trencapedres?

El concentrat aromàtic sense alcohol de Trencapedres –Lepidium Latifolium ha estat elaborat amb plantes de cultic ecològic i algunes procedents de plantes salvatges controlades en la seva recollida, l'extracció dels principis actius s'ha fet mitjançant la tècnica PAP “PROTECTION ACTIFS PRIMAIRES”.

Tècnica “no destructiva” que permet una extracció de tots els principis actius de les plantes mitjançant una doble extracció alcohòlica i posterior substitució de l'alcohol per glicerina vegetal, sense que es produeixin alteracions en la qualitat dels principis actius i conseqüentment a les seves propietats benèfiques.

L'ús de la glicerina es remunta a l'any 600 ac, és un compost orgànic que es troba de forma majoritària als olis i greixos animals així com en menor proporció als vegetals de forma combinada amb àcids grassos.

La glicerina usada per obtenir els nostres extractes és vegetal, té un sabor dolç, però es metabolitza de manera diferent que el sucre i no eleva els nivells de sucre a la sang.

La qualitat dels extractes obtinguts amb la tècnica PAP es pot valorar observant-ne les característiques organolèptiques. Sabor intens a planta, color fosc que reflecteix la quantitat de planta usada, olor característica a planta.

Els extractes PAP destaquen a nivell físic per recordar la planta fresca d'on procedeixen ia nivell intern per la seva tolerància excel·lent i per la seva potència.

L'extracte de Lepidium latifolium ha estat utilitzat tradicionalment per dissoldre els càlculs renals , sobretot els d'oxalat càlcic.

Ingredients:

Concentrat aromàtic glicerinat de Lepidium latifolium L. Sense conservants. Sense alcohol.

Com es fa servir el Trencapedres?

Es recomana prendre de 15 a 20 gotes diluïdes en un líquid, 3 cops al dia.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda