Preu reduït! Bàlsam labial sense plàstic SPF15 - Sol de Ibiza - 5 grams

Fabricante:

Sol de Ibiza Sol de Ibiza

Bàlsam labial sense plàstic SPF15 - Sol de Ibiza - 5 grams

224381

Nou

Bàlsam d'alta qualitat que protegeix els teus llavis del sol, el vent i el fred. La seva fórmula natural, rica en ingredients com l'oli de ricí, el llard de karité i l'oli d'ametlles, ofereix una hidratació intensa i duradora.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,68€

IVA inclòs

12,00€ IVA inclòs

-11%

2,14 € / g

Més informació

Bàlsam labial sense plàstic SPF15 Sol d'Eivissa

Protecció i cura natural pels teus llavis, respectant la natura.

Què és Bàlsam labial sense plàstic SPF15 Sol dEivissa?

Descobreix la manera més natural de cuidar els llavis amb el Bàlsam Labial sense plàstic SPF15 de Sol d'Eivissa. Aquest bàlsam d'alta qualitat ha estat formulat acuradament per protegir els teus llavis del sol, el vent i el fred, garantint la seva suavitat i salut durant tot l'any .

El producte ve en un envàs de cartró 100% biodegradable , reflectint la filosofia ecològica i sostenible de la marca. Apte per a tots els membres de la família, aquest bàlsam labial serà un imprescindible a la teva rutina de cura diària.

Gràcies a la seva fórmula única, amb ingredients naturals com l'oli de ricí, la mantega de karité i l'oli d'ametlles, el bàlsam proporciona una hidratació intensa i duradora i ajuda a reparar la pell. Independentment del teu tipus de pell, podràs beneficiar-te de les propietats nutritives i protectores, mantenint els teus llavis suaus i saludables en tot moment.

Ingredients:

Oli de llavors de Ricinus communis (*), mantega de Butyrospermum parkii, oli de Prunus amygdalus dulcis, Euphorbia cerifera cera, òxid de zinc, oli de fruits d'Olea europaea, palmitat de cetil, oli de llavors de Simmondsiachinen càpric, Oli vegetal hidrogenat, llard de Theobroma cacau, acetat de tocoferil, extracte de fulla d'Aloe barbadensis, oli de llavor de Helianthus annuus, oli d'Argania spinosa (*), tocoferol, palmitat d'ascorbilà, polihiàcid, lecitina, .


(*) ingredients procedents de l'agricultura ecològica

Com es fa servir Bàlsam labial sense plàstic SPF15 Sol d'Eivissa?

Aplicar sobre els llavis. Adequat per a ús diari.

Presentació:

Envàs de 5 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2012, Sol de Ibiza ofereix protectors solars minerals orgànics d'alta qualitat. Aquest moviment cap a un futur més sostenible es basa en ingredients naturals i ecològics, lliures de crueltat animal.


Sol de Ibiza, la protecció solar que cuida del planeta


La seva filosofia es sustenta en la sostenibilitat, integritat, recerca i respecte per al medi ambient. Com a marca líder a Europa, destaquen en el mercat de protectors solars minerals orgànics certificats.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda