Fabricante:

Natura House Natura House

Echina Balm Bio - Natura House - 10 ml

224028

Nou

Echina Balm Bio és un bàlsam reparador i nutritiu amb extracte d'Equinàcia. Ideal per a pells sensibles, deixa la pell suau i llisa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,00€

IVA inclòs
50,00 € / 100 ml

Més informació

Echina Balm Bio Natura House

La teva solució per a una pell suau, reparada i nutritiva.

Què és Echina Balm Bio Natura House?

Echina Balm Bio és un bàlsam nutritiu, reparador i cicatritzant especialment dissenyat per a la cura de les pells sensibles .

Enriquit amb extracte d'Equinàcia, una planta coneguda per les seves propietats calmants i revitalitzants , aquest bàlsam ofereix una cura intensiva que ajuda a reparar la pell, deixant-la llisa i suau .

A més, la vitamina E, oli d'ametlles, sèsam i mantega de karité proporcionen una nutrició addicional per a una pell sana i ben cuidada . La seva fórmula a base d'ingredients naturals assegura una cura delicada i eficaç, millorant la salut i l'aspecte dels llavis.

Ingredients:

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Octyldodecanol, Hydrogenated Castor Oil, C10-18 Triglycerides, Cera Alba (Beeswax), Ricinus Communis (Castor)Seed Oil, Aroma ) Seed Oil, Echinacea Angustifolia Root Extract, Tocopheryl Acetate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera/Wax, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol.

Com es fa servir Echina Balm Bio Natura House?

Aplica Echina Balm Bio sobre els teus llavis tantes vegades com calgui, especialment abans de l'exposició al fred, vent o ús de maquillatge.

Presentació:

Envàs de 10 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda