Fabricante:

Natura House Natura House

Propol Balm Bio - Natura House - 10 ml

224029

Nou

Nodreix i protegeix intensament els llavis secs i esquerdats. Amb extracte de pròpolis, cera d'abelles, oli d'ametlles, sèsam i mantega de karité, aporta elasticitat i protecció, deixant els llavis suaus i flexibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,00€

IVA inclòs
50,00 € / 100 ml

Més informació

Propol Balm Bio Natura House

Protecció i nutrició intensa pels teus llavis.

Què és Propol Balm Bio Natura House?

Propol Balm Bio és un bàlsam labial de qualitat superior que proporciona nutrició intensa i protecció als llavis secs i esquerdats .

Formulat amb extracte de pròpolis, reconegut per les seves propietats antimicrobianes i antiinflamatòries , aquest bàlsam contribueix a la curació i regeneració dels llavis. La cera d'abelles proporciona una barrera protectora que ajuda a retenir la humitat i protegir els llavis dels danys ambientals .

Els olis d'ametlles i sèsam nodreixen profundament, mentre que la mantega de karité, rica en vitamines A i E, proporciona una hidratació profunda i duradora , millorant l'elasticitat dels llavis i deixant-los suaus i flexibles. Aquest producte és ideal per fer servir a qualsevol estació de l'any, però és especialment útil en els mesos freds d'hivern.

Ingredients:

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii(Shea) Butter, Octyldodecanol, Hydrogenated Castor Oil, C10-18 Triglycerides, Cera Alba (Beeswax), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Aroma ) Seed Oil, Propolis Extract, Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera/Wax, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol.

Com es fa servir Propol Balm Bio Natura House?

Aplica Propol Balm Bio sobre els teus llavis tantes vegades com calgui, especialment abans de l'exposició al fred, vent o ús de maquillatge.

Presentació:

Envàs de 10 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda