Preu reduït! Energy Up - Bipole - 20 butllofes

Fabricante:

Bipole Bipole

Energy Up - Bipole - 20 butllofes

223699

Nou

Complement alimentari per a esportistes, ideal per reposar electròlits i evitar la deshidratació durant l'exercici.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,20€

IVA inclòs

31,50€ IVA inclòs

-20%

1,26 € / ud

Més informació

Energy Up Bipole

Hidratació i nutrició òptimes per a un rendiment superior.

Què és Energy Up Bipole?

Energy Up Bipole és un complement alimentari especialment dissenyat per a esportistes i amants de l'exercici aeròbic, com ara corredors, futbolistes o entusiastes de l'spinning.

Aquest producte ajuda a reposar els electròlits i sals minerals essencials que es perden a través de la suor durant l'exercici .

A més de potassi, sodi i clor, Energy Up Bipole ofereix una hidratació òptima per mantenir els músculs i les articulacions flexibles i resistents, reduint el risc de lesions, contractures i rampes .

Per a aquells compromesos amb un estil de vida actiu, aquest suplement és una manera fàcil i eficaç de donar suport al rendiment físic i prevenir la deshidratació, especialment durant els mesos d'estiu. Simplement dissol una ampolla al mig litre d'aigua i pren-la abans, durant i després de l'entrenament.

Ingredients:

Aigua; fructosa líquida (edulcorant); aigua de mar; suc concentrat d'albarícoc; glicerol fosfat de magnesi; gelea reial, 500 mg; gelea reial liofilitzada, 334 mg (equivalent a 1.000 mg de gelea reial); monofosfat potàssic; selenit sòdic; àcid cítric (corrector d'acidesa); extracte d'arrel de ginseng (Panax ginseng CA Meyer), mínim al 20% a ginsenòsids; L-arginina; aroma natural d'albercoc; vitamina B3; bisglicinat de zinc; vitamina B6; vitamina B2.

Com es fa servir Energy Up Bipole?

Agitar l'ampolla i prendre diluïda. Prendre 1 ampolla al dia.

Presentació:

Envàs de 20 butllofes.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Línia de remeis naturals que potencia la salut del teu organisme, creats pels Laboratoris Intersa.


Biopole, complements alimentosos envasats en butllofes de cristall


Bípode investiga constantment en diferents combinacions de fórmules per a trobar la recepta que aportació els beneficis òptims.


En el seu ampli catàleg de complements alimentosos podràs trobar solucions per a: la depuració, la vitalitat, l'eliminació, la circulació, la silueta i la digestió.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda