Preu reduït! Loció Tònica Capil·lar - Algologie - 50 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Loció Tònica Capil·lar - Algologie - 50 ml

224694

Nou

Tractament per a cabells fràgils o amb poc volum. Ajuda a mantenir el cuir cabellut i el bulb capil·lar saludables, promovent el desenvolupament i creixement òptims del cabell. Indicat per a àrees de baixa densitat capil·lar.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,82€

IVA inclòs

30,26€ IVA inclòs

-17%

49,64 € / 100 ml

Més informació

Loció Tònica Capil·lar Algologie

Enforteix i revitalitza els cabells amb la Loció Tònica Capil·lar d'Algologie.

Què és Loció Tònica Capilar Algologie?

La Loció Tònica Capil·lar d'Algologie és un tractament essencial per a aquells amb cabell fràgil o amb poc volum .

Dissenyada per mantenir el cuir cabellut i el bulb capil·lar en bon estat , aquesta loció és crucial per afavorir un desenvolupament i creixement òptims dels cabells . El producte està especialment formulat per aplicar-se a zones d'escassa densitat capil·lar, ajudant a enfortir els cabells des de l'arrel fins a les puntes .

En nodrir el cuir cabellut i enfortir el bulb capil·lar, aquesta loció tònica capil·lar ajuda a promoure un cabell més fort, més dens i més saludable . És una addició essencial a qualsevol rutina de cura del cabell per a aquells que busquen millorar la salut i laparença del seu cabell.

Ingredients:

Aqua, Alcohol Denat, Betaine, Pentylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Sodium Benzoate, Curcuma Long Callus Conditioned Media, Polysorbat 20, Propylene Glycol, Faex Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Calcium Pantothenate, Calcium Pantothenate us Lupulus Extract, Limonene, Potassium Sorbate, Linalool, Phytic Acid.

Com es fa servir Loció Tònica Capilar Algologie?

Es recomana aplicar el producte sobre el cuir cabellut i estendre massatges amb els dits durant uns minuts 1 cop al dia. La loció capil·lar es pot utilitzar abans o després del rentat del cabell.

Si s'aplica abans del rentat del cabell, cal deixar actuar el tònic capil·lar durant almenys 15 minuts. Per a més eficàcia es recomana aplicar el producte a la nit i deixar-lo actuant fins al dia següent i complementar amb un xampú anticaiguda.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda