Preu reduït! Xampú Pèls Secs i Castigats - Algologie - 300 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Xampú Pèls Secs i Castigats - Algologie - 300 ml

224682

Nou

El Xampú per a Cabells Secs i Castigats d'Algologie és un xampú amb condicionador que hidrata, repara i protegeix els cabells secs i danyats, deixant-lo suau, sedós i manejable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,84€

IVA inclòs

13,03€ IVA inclòs

-16%

3,61 € / 100 ml

Més informació

Xampú Pèls Secs i Castigats Algologie

Transforma el teu cabell sec i castigat en un cabell suau, sedós i brillant.

Què és Xampú Pels Secs i Castigats Algologie?

El Xampú per a Cabells Secs i Castigats d'Algologie és un xampú amb condicionador especialment dissenyat per a cabells secs i danyats .

Conté fitoqueratina, vitamines i olis naturals que treballen junts per hidratar, reparar i protegir els cabells . La fitoqueratina ajuda a enfortir l'estructura capil·lar, mentre que els olis naturals i les vitamines nodreixen els cabells, donant-li un aspecte més sa, fort i brillant .

Amb l'ús regular, aquest xampú amb condicionador deixa el cabell suau, sedós i manejable . A més, està elaborat amb productes d'origen natural, fet que el converteix en un cosmètic capil·lar natural i segur per a l'ús diari.

Ingredients:

Aloe Vera, Aigua de mar, L-Cisteïna, Àcid fòlic, L-cistina, Sèrum Fitomarí, Fitoqueratina, Olis natural d'alvocat, Olis natural d'argan.

Com es fa servir Xampú Pèls Secs i Castigats Algologie?

  1. Mulla el teu cabell: Assegura't que el teu cabell estigui completament mullat abans d'aplicar el xampú.
  2. Aplica el xampú: Posa una quantitat adequada de Xampú Pèls Secs i Castigats al palmell de la mà. La quantitat dependrà de la longitud i el gruix del teu cabell, però generalment, una quantitat de mida d'una moneda d'euro és suficient per començar.
  3. Massatge el teu cuir cabellut: Aplica el xampú al teu cuir cabellut i fa un massatge suau amb els rovells dels dits en moviments circulars. Assegureu-vos de distribuir el xampú per tot el cuir cabellut i els cabells.
  4. Esbandida: Esbandida bé el teu cabell amb aigua tèbia. Assegureu-vos d'eliminar tot el xampú del teu cabell i cuir cabellut.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Especificacions

CaracterístiquesChampú Pelo Seco

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda