Fabricante:

Algologie Algologie

Xampú Anticaiguda Bio - Algologie - 300 ml

173715

Nou

Conté extractes de Ginkgo Biloba, Tepezcohuite, Cua de Cavall i Ginseng que estimulen la microcirculació, oxigenen el cuir cabellut i nodreixen el cabell, fent-lo més fort i resistent a la caiguda.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,03€

IVA inclòs
4,34 € / 100 ml

Més informació

Xampú Anticaiguda Bio Algologie

Enforteix el teu cabell i combat la caiguda amb el poder de la natura.

Què és Xampú Anticaiguda Bio Algologie?

El Xampú Anticaiguda d'Algologie és un cosmètic capil·lar natural que conté una fórmula rica en extractes vegetals com Ginkgo Biloba, Tepezcohuite, Cua de Cavall i Ginseng.

Aquests ingredients actuen sinèrgicament per estimular la microcirculació i oxigenar el cuir cabellut, proporcionant nutrients essencials per als cabells en tota la seva extensió .

El Ginkgo Biloba és conegut per les seves propietats antioxidants i antiinflamatòries que ajuden a enfortir els fol·licles capil·lars.

El Tepezcohuite és conegut per les seves propietats regeneratives i cicatritzants . La Cua de Cavall conté sílice, un mineral que ajuda a enfortir el cabell i les ungles . El Ginseng estimula el creixement del cabell i millora la seva densitat . Amb l'ús regular d'aquest xampú, els cabells estaran més forts, resistents a la caiguda i amb un aspecte més saludable.

Ingredients actius:

Extracte d'Algues Fucus i Laminàries, Sèrum Fitomarí isotònic, Tepezcohuite, Ginkgo Biloba, Ginseng, Cua de Cavall (Equiset), Castanyer d'Índies, Te Xinès, Llúpol, Ortiga Blanca, Bedoll, Caputxina, Saponària, Essència de Romero, Vita Proteïna hidrolitzada de Soja, Panthenol i Col·lagen hidrolitzat.

Com es fa servir Xampú Anticaiguda Bio Algologie?

  1. Mulla el teu cabell: Assegura't que el teu cabell estigui completament mullat abans d'aplicar el xampú.
  2. Aplica el xampú: Posa una quantitat adequada de Xampú Anticaiguda al palmell de la mà. La quantitat dependrà de la longitud i el gruix del teu cabell, però generalment, una quantitat de mida d'una moneda d'euro és suficient per començar.
  3. Massatge el teu cuir cabellut: Aplica el xampú al teu cuir cabellut i fa un massatge suau amb els rovells dels dits en moviments circulars. Assegureu-vos de distribuir el xampú per tot el cuir cabellut i els cabells.
  4. Esbandida: Esbandida bé el teu cabell amb aigua tèbia. Assegureu-vos d'eliminar tot el xampú del teu cabell i cuir cabellut.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda