Preu reduït! Calci 800 mg - Nutralie - 120 comprimits

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Calci 800 mg - Nutralie - 120 comprimits

226506

Nou

Calci 800 mg de Nutralie, amb magnesi i vitamina D, recolza el manteniment d'ossos, dents i el correcte funcionament muscular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,77€

IVA inclòs

20,90€ IVA inclòs

-14%

0,15 € / ud

Més informació

Calci 800 mg Nutralie

Fortalesa i equilibri pels teus ossos i músculs amb Calci 800 mg.

Què és Calci 800 mg Nutralie?

El Suplement Calci 800 mg de Nutralie és una fórmula balancejada pensada per reforçar la salut òssia i muscular . Composta per carbonat de calci, magnesi i vitamina D, aquest complement alimentari està dissenyat per donar suport al manteniment d'ossos i dents saludables, així com el correcte funcionament muscular .

El calci és fonamental per a l'estructura òssia i dental , mentre que el magnesi juga un paper crucial en l'activació dels minerals necessaris per al desenvolupament dels ossos i la relaxació muscular. La vitamina D complementa aquesta sinergia en facilitar l'absorció i utilització del calci i el fòsfor a l'organisme , assegurant nivells òptims d'aquests nutrients essencials. Ideal per als que busquen mantenir un sistema esquelètic fort i músculs funcionals, Calcio Elements ofereix una solució integral per a la salut òssia i muscular .

Ingredients:

Carbonat de calci, bisglicinat de magnesi, agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa, cel·lulosa microcristal·lina i àcid esteàric), colecalciferol (vitamina D), antiaglomerants (estearat de magnesi i diòxid).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 2 comprimits VRN* %
Calci 800 mg 100%
Magnesi 112,5 mg 30%
Vitamina D 25 µg 500%

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Calcio 800 mg Nutralie?

Preneu 2 comprimits al dia amb un got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 120 comprimits.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda