Preu reduït! Cames Cansades Efecte Menthol - Ynsadiet - 500 ml

Fabricante:

Ynsadiet Ynsadiet

Cames Cansades Efecte Menthol - Ynsadiet - 500 ml

226275

Nou

Alleugereix la fatiga i activa la circulació en cames i peus amb Árnica, Xiprer i Aloe Vera.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,88€

IVA inclòs

33,60€ IVA inclòs

-20%

5,38 € / 100 ml

Més informació

Cames Cansades Efecte Menthol Ynsadiet

Revitalitza les cames amb la frescor natural de Gel Cames Cansades Efecte Menthol de Ynsadiet: Alleugeriment i benestar a cada pas.

Què és Cames Cansades Efecte Menthol Ynsadiet?

El Gel Cames Cansades Efecte Menthol de Ynsadiet és una solució refrescant i revitalitzant per alleujar les molèsties i la sensació de fatiga a peus i cames . Aquest gel fred està formulat amb ingredients naturals com Àrnica i Extracte de Xiprer, coneguts per les seves propietats per activar la circulació i alleujar la pesadesa a les cames .

És ideal per a persones que romanen llargs períodes de temps de peu o en una mateixa posició, proporcionant un alleujament efectiu i millorant el benestar . L'Extracte d'Aloe Vera afegeix beneficis emol·lients i hidratants, mentre que el Menthol aporta una sensació de frescor immediata . La seva fórmula lliure de parabens i el compromís de no fer proves en animals fan d'aquest gel una elecció conscient i respectuosa per a la cura personal.

Ingredients:

Aqua, Alcohol, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycerin, Menthol, Triethanolamine, Cupressus Sempervirens Fruit Extract, Arnica Montana Flower Extract, Carbomer, Camphor, Isopropyl Alcohol, Imidazolidinyl Sorea, Phenoxyethan dium Sulfite , Citric Acid, Ascorbic Acid, CE 19140, CE 42090.

Com es fa servir Cames Cansades Efecte Menthol Ynsadiet?

Fer massatges des dels dits dels peus al genoll amb moviments rotatoris ascendents. Insistir a la planta dels peus i zona interior de les cames. Es recomana mantenir uns minuts amb els peus i les cames enlaire.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda