Preu reduït! Colest Care - Nutrinat Evolution - 30 càpsules

Colest Care - Nutrinat Evolution - 30 càpsules

223431

Nou

Complement alimentari que combina arròs de llevat vermell, berberina, coenzim Q10, policosanols i hidroxitirosol per donar suport a la salut cardiovascular i controlar el colesterol. Envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

31,92€

IVA inclòs

39,90€ IVA inclòs

-20%

1,06 € / ud

Més informació

Colest Care Nutrinat Evolution

Complement alimentari a base d'arròs de llevat vermell, berberina, coenzim Q10, policosanols i hidroxitirosol.

Què és Colest Care Nutrinat Evolution?

Colest Care és un complement alimentari d' avançada formulació que combina ingredients naturals com arròs de llevat vermell, berberina, coenzim Q10, policosanols i hidroxitirosol. Aquesta sinergia de components ha estat especialment seleccionada per oferir un suport integral a la salut cardiovascular i el control dels nivells de colesterol a l'organisme.

L'arròs de llevat vermell és conegut per la seva capacitat per reduir el colesterol LDL (colesterol dolent) i augmentar el HDL (colesterol bo), mentre que la berberina ajuda a regular el sucre en sang i millorar la funció metabòlica.

D'altra banda, el coenzim Q10, present a Colest Care, és un antioxidant essencial que participa en la producció d'energia cel·lular i protegeix el cor dels danys oxidatius. Els policosanols, derivats de la canya de sucre, també contribueixen a l'equilibri del colesterol, i l'hidroxitirosol, un potent antioxidant extret de l'oli d'oliva, protegeix les cèl·lules davant de l'estrès oxidatiu i reforça la salut cardiovascular.

En conjunt, Colest Care és un complement alimentari que ofereix múltiples beneficis per a la salut del cor i el sistema circulatori, millorant la qualitat de vida dels qui el consumeixen.

Ingredients:

Extracte sec d'escorça d'agraci indi (Berberis aristata) 97% berberina clorhidrat, arròs de llevat vermell Ankascin® 568-R (Monascus purpureus), càpsula vegetal [agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa (MC Olea europea L.) 3% hidroxitirosol, agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), coenzim Q10 98%, antiaglomerant (estearat de magnesi), extracte sec de suc de tija de canya de sucre (Sacharum officinarum L.) 98% policosanol % octacosanol, antiaglomerant (diòxid de silici).

Composició:

Informació nutricional 1 càpsula 2 càpsules
Extracte d'agraïment indi, dels quals:

Berberina clorhidrat

250 mg

242,50 mg

500 mg

485 mg

Arròs de llevat vermell (Ankascin ® 568-R)* 110 mg 220 mg
Extracte d'olivera, de les quals:

Hidroxitirosol

50 mg

1,5 mg

100 mg

3 mg

Coenzim Q10 (ubiquinona) 25 mg 50 mg
Extracte de canya de sucre, dels quals:

Policosanol

Octacosanol

10,20 mg

10 mg

1,02 mg

20,40 mg

20 mg

2,04 mg

*VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Colest Care Nutrinat Evolution?

Per a adults, una càpsula al dia amb menjar. Si es requereix, es pot incrementar a dues càpsules al dia. No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda