Preu reduït! Normolip 5 - Colesterol - Laboratorios ESI - Pack 3 x 30 càpsules

Normolip 5 - Colesterol - Laboratorios ESI - Pack 3 x 30 càpsules

217114

Nou

Complement alimentari amb cinc components naturals Actius. Menys colesterol de manera natural. Presentat al pack de 3 envasos de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

38,94€

IVA inclòs

59,97€ IVA inclòs

-35%

12,98 € / ud

Més informació

Pack de 3 Normolip 5

Complement alimentari amb arròs vermell que ajuda a mantenir els nivells normals de colesterol.

Què és el Normolip 5?

Normolip 5 d'ESI és un producte útil per afavorir el control del colesterol plasmàtic en una dieta globalment adequada .

Els 5 components naturals, que trobem en aquest nou producte, dins una dieta controlada, són molt útils per influir favorablement en el manteniment dels nivells fisiològics de Colesterol i Trigliceridos.

El producte és útil per regular tant l'absorció de colesterol exogen com per regular la producció de colesterol endogen .

  • Arròs Vermell Fermentat: És un aliment que conté llevat (Monascus purpureus) usat des de fa segles a la cuina tradicional xinesa. Prendre Arròs vermell fermentat a la dieta, permet reduir la síntesi de colesterol endogen i també indirectament, contribueix a la disminució dels nivells totals de colesterol en sang, com es demostra en nombrosos estudis.
  • Gamma Orizanol: És un component específic de l'oli d'arròs, la ingesta del qual ha demostrat el poder de reduir la concentració plasmàtica del colesterol total i de LDL. A més, també s'ha demostrat una reducció dels nivells plasmàtics de triglicèrids.
  • Coenzim Q10: T ambien denominat Ubiquinona, és un compost que actua a semblança de les vitamines i presenta propietats antioxidants.
  • Policosanol: Barreja natural dalcohols primaris derivats de la cera de la canya de component principal daquesta barreja és el octacosanol. El policosanol té un efecte, demostrat, sobre la reducció dels nivells hemàtics del colesterol, inhibint-ne la biosíntesi. A més, el policosanol limita la producció de colesterol endogen. D'altra banda, redueix la concentració de colesterol total i LDL a favor d'HDL, el policosanol millora la funció cardiovascular.
  • Crom: Intervé en el metabolisme de sucres i greixos.

Ingredients:

Arròs vermell fermentat, (oryza sativa sem.) extr. Sec tit. 5% (10 mg) monacolina k, gamma-orizanol, coenzim q10, policosanols (tit. Al 60% octacosanols), crom picolinat.

Com es pren el Normolip 5?

S'aconsella prendre una càpsula al dia a la nit, amb aigua.

Presentació:

Pack de 3 envasos de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesPacks

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda