Preu reduït! Llevat d'Arròs Vermell Complex - Nutralie - 90 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Llevat d'Arròs Vermell Complex - Nutralie - 90 càpsules

226514

Nou

Llevat d'Arròs Vermell Complex de Nutralie, amb monacolina K, coenzim Q10, vitamina C i extractes naturals, recolza la salut cardiovascular de forma vegana.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,17€

IVA inclòs

24,90€ IVA inclòs

-15%

0,24 € / ud

Més informació

Llevat d'Arròs Vermell Complex Nutralie

Salut cardiovascular natural i avançada amb Llevat d'Arròs Vermell Complex.

Què és Llevat d'Arròs Vermell Complex Nutralie?

Llevat d'Arròs Vermell Complex de Nutralie és un complement alimentari innovador i 100% vegà que aprofita el poder del llevat d'arròs vermell , un ingredient tradicionalment valorat pels seus beneficis per a la salut.

Aquest arròs, que es fermenta amb el llevat Monascus Purpureus, és conegut pel seu contingut en monacolina K, un compost que contribueix a mantenir nivells normals de colesterol a la sang . La fórmula única de Nutralie enriqueix aquest efecte amb l'addició de coenzim Q10, vital per a la producció d'energia cel·lular i la protecció antioxidant , i la vitamina C , que afavoreix la formació de col·lagen per al funcionament normal dels vasos sanguinis .

Completen aquest complex ingredients naturals com sàlvia, all, astrágalo i canya/canya de sucre, que treballen en sinergia per potenciar el benestar general de l'organisme. Llevat d'Arròs Rojo Complex és l'elecció ideal per als que busquen tenir cura de la salut cardiovascular de manera natural.

Ingredients:

Extracte sec de fulles i tiges de sàlvia (Salvia officinalis L.), càpsula vegetal: agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), esterols vegetals (14084,5 mg/100 g), extracte sec de bulb d'all (Allium sativum L.), àcid L-ascòrbic (vitamina C), arròs fermentat amb llevat vermell (Monascus purpureus) , extracte sec d'arrel d'astrágalo (Astragalus membranaceus Moench), coenzim Q10 (ubiquinona), acetat de DL-alfa-tocoferil sec de saba de canya de sucre (Saccharum officinarum L.), nicotinamida (niacina – vitamina B3), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), antiaglomerants (estearat de magnesi vegetal i diòxid de silici).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 1 càpsula VRN* %
Extracte de Sàlvia

Àcid Rosmarínic

150 mg

3,75 mg

Esterols vegetals 100 mg
Extracte d'all 100 mg
Alíina 2 mg
Vitamina C 80 mg 100%
Arròs de Llevat Vermell

Monacolines Totals

Monacolina K

50,87 mg

2,9 mg

2,54 mg

Extracte d'Astrágalo

Polisacàrids

50 mg

8 mg

Coenzim Q10 12 mg 100%
Vitamina E 30 mg
Extracte de canya de sucre

Policosanol

Octosanol

20 mg

19,6 mg

2 mg

Niacina 16 mg 100%

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Llevat d'Arròs Vermell Complex Nutralie?

Prendre 1 càpsula al dia amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda