Preu reduït! LRA Llevat Roig d'Arròs - Sakai - 60 càpsules

Fabricante:

Sakai Sakai

LRA Llevat Roig d'Arròs - Sakai - 60 càpsules

223831

Nou

Llevat Roig d'Arròs Sakai és un complement alimentari a base de Llevat Roig d'Arròs, Gúgul, Policosanol, coenzim Q10, vitamina E i Àcid fòlic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,28€

IVA inclòs

24,75€ IVA inclòs

-10%

0,37 € / ud

Més informació

LRA Llevat Roig d'Arròs Sakai

El teu aliat per a un cor saludable i un colesterol equilibrat.

Què és LRA Llevat Roig d'Arròs Sakai?

Llevat Vermell d'Arròs Sakai és un complement alimentari formulat amb una combinació única d'ingredients beneficiosos per a la teva salut cardiovascular . Inclou Llevat Roig d'Arròs, extracte sec de Gúgul, Policosanol, coenzim Q10, vitamina E i Àcid fòlic.

El Llevat Roig d'Arròs és conegut per la seva capacitat per ajudar a mantenir nivells saludables de colesterol al cos , gràcies al seu contingut de monacolina K, una substància que inhibeix la producció de colesterol al fetge.

El Gúgul és una planta medicinal que ha estat utilitzada durant segles a la medicina Ayurveda. Ajuda a mantenir nivells saludables de colesterol i recolza la salut del sistema cardiovascular .

El Policosanol , un conjunt d'alcohols alifàtics derivats de la canya de sucre, també pot ajudar a mantenir els nivells de colesterol en un rang saludable .

El coenzim Q10 és un potent antioxidant que ajuda a protegir les cèl·lules del cos contra el dany dels radicals lliures, mentre que la vitamina E i l'Àcid fòlic són essencials per a la salut general de l'organisme.

Ingredients:

Per dosi diària recomanada 1 càpsula:

99,33mg ES Llevat Roig d'Arròs (Monascus purpureus) titulat al 3% en monacolina K, 80mg ES Gúgul (Commiphora mukul) titulat al 2% en esterons, 20mg Coenzim Q10, 5mg Policosanol procedent de la canya de az6 en octacosanol, 12mg Vitamina E (100% VRN*), 200μg Àcid Fòlic (100% VRN*). 1 càpsula aporta 2,98 mg de monacolina K, 3 mg d'octacosanol i 1,6 mg d'esterons.

ÉS Antiaglomerant: cel·lulosa; ÉS Llevat Vermell d'Arròs; envoltant càpsula: cel·lulosa; ÉS Gúgul (Gúgul resina, maltodextrina), antiaglomerant: càlci fosfat; acetat d'alfa-tocoferil, ubiquinona, antiaglomerant: Nu-MAG® (extracte d'arròs, closca d'arròs, goma aràbiga, oli de gira-sol), policosanol de canya de sucre, àcid pteroilmonoglutàmic.

ÉS= Extracte Sec. *VRN= Valors de referència de nutrients

Com es fa servir LRA Llevat Roig d'Arròs Sakai?

Es recomana prendre una càpsula al dia, després del menjar principal, ingerit amb un got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda