Fabricante:

Santiveri Santiveri

Nolesterol - Santiveri - 30 comprimits

224774

Nou

Combinació de Berberina i carxofera per a un equilibri saludable de colesterol.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,50€

IVA inclòs
0,48 € / ud

Més informació

Nolesterol Santiveri

Equilibri natural pel teu benestar circulatori.

Què és Nolesterol Santiveri?

Nolesterol de Santiveri és una proposta moderna i efectiva per al control del colesterol . Amb 400 mg de Berberina, derivada de Berberis aristata, aquesta fórmula es focalitza a mantenir els nivells de colesterol dins un rang saludable .

Sumat a això, la carxofera, coneguda pels seus múltiples beneficis, aporta al manteniment de lípids sanguinis en nivells normals. Nolesterol, en no contenir monacolina, ofereix una alternativa fiable per a aquells que busquen recolzar la salut del seu sistema circulatori de forma natural i balancejada.

Ingredients:

Extracte sec de Berberis aristata DC. (escorça i branques) titulat al 85% en berberina, cel·lulosa microcristal·lina (agent de càrrega), extracte sec de carxofera (Cynara scolymus L. - fulles) titulat al 5% en àcid clorogènic, diòxid de silici (antiaglomerant), policosanol de caña de sucre titulat al 60% en octacosanol, coenzim Q10, estearat de magnesi (antiaglomerant).

Composició (per comprimit):

Un comprimit aporta: 470 mg d'extracte sec de Berberis aristata titulat al 85% a berberina (berberina: 400 mg), 80 mg d'extracte sec de carxofera titulat al 5% en àcid clorogènic (àcid clorogènic: 4 mg), 13, mg de policosanol de canya de sucre titulat al 60% en octacosanol (octacosanol: 8 mg) i 10 mg de coenzim Q10.

Com es fa servir Nolesterol Santiveri?

Un comprimit a la nit, durant el sopar o abans de ficar-se al llit.

Presentació:

Envàs de 22 grams, 30 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda