Preu reduït! Metionac - Margan Biotech - 60 comprimits

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

Metionac - Margan Biotech - 60 comprimits

208069

Nou

MetioNac® és un complement alimentari que combina S-adenosil L-metionina, N-acetil cisteïna, àcid alfa lipoic i vitamina B6 per afavorir una salut metabòlica òptima.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,05€

IVA inclòs

33,00€ IVA inclòs

-15%

0,47 € / ud

Més informació

Metionac Margan Biotech

El teu aliat en la cura de la teva salut metabòlica

Què és Metionac Margan Biotech?

MetioNac® de Margan Biotech és un complement alimentari especialment dissenyat per a la cura de la salut metabòlica .

Aquest producte combina S-adenosil L-metionina, un compost que exerceix un paper crucial en diverses reaccions bioquímiques al cos, juntament amb N-acetil cisteïna, un potent antioxidant que pot ajudar a millorar el rendiment del sistema immunològic i disminuir la inflamació .

També inclou àcid alfa lipoic, un antioxidant que ajuda a regenerar altres antioxidants i pot millorar la funció de les cèl·lules i la vitamina B6 , una vitamina essencial que el cos necessita per a diverses funcions, incloent el metabolisme d'energia, la funció cerebral i la producció de glòbuls vermells .

Ingredients:

S-adenosil L-metionina (SAMe); estabilitzant (cel·lulosa microcristal·lina); N-acetilcisteïna (NAC); agent de càrrega (hidroxipropilmetilcel·lulosa); àcid alfa lipoic (ALA); antiaglomerant (sals magnèsiques d'àcids grassos); antiaglomerant (diòxid de silici) i Piridoxal 5-fosfat (Vitamina B6).

Com es fa servir Metionac Margan Biotech?

Es recomana prendre 2 comprimits al dia fora dels àpats amb abundant aigua (mitjan matí i mitja tarda). No superar la quantitat diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda