Preu reduït! Vitalife Man - PWD - 60 càpsules

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

Vitalife Man - PWD - 60 càpsules

226045

Nou

Vitalife Man, enriquit amb vitamines, minerals i Tribulus Terrestris, promou la salut masculina, la vitalitat i el benestar metabòlic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,63€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-16%

0,28 € / ud

Més informació

Vitalife Man PWD

Equilibri i energia per a lhome modern.

Què és Vitalife Man PWD?

Vitalife Man és un complement alimentari dissenyat per al benestar masculí , enriquit amb vitamines i minerals essencials .

Amb una elevada quantitat de Vitamina C, contribueix a la formació de col·lagen, essencial per a teixits, pell, tendons i vasos sanguinis . Inclou un complex de Vitamina B , crucial per a la salut neurològica i la producció de glòbuls vermells . Tribulus Terrestris s'afegeix per recolzar els nivells de testosterona i la DHEA, millorant així la vitalitat, la libido i la fertilitat .

Extractes de Saw Palmetto i Ortiga Verde són part de la formulació, oferint beneficis per a la salut prostàtica i el cabell . A més, el Crom present a la fórmula recolza el metabolisme de greixos i carbohidrats, contribuint a la salut metabòlica general.

Ingredients:

Fosfat dicàlcic, Gelatina*, Vitamina C (Àcid L-Ascòrbic), Òxid de magnesi, Alga Espirulina en pols (Arthrospira platensis), Extracte sec d'Equinàcia (Echinacea purpurea (L.) Moench,, 4% Polifenols) Tribulus (Tribulus terrestris L., 40% Saponines), Col·lagen hidrolitzat, Extracte sec de Saw Palmetto (Serenoa repens (W.Bartram) Small, 45% Àcids grassos), Extracte sec de Carbassa 5:1 (Curcubita pepo L. Vitamina E (Acetat de DL-alfa-tocoferil), Extracte sec de Tagete (Tagetes erecta L. 20% Luteïna), Extracte sec d'Ortiga verda (Urtica dioica L 1% Silici), Gluconat de potassi, Fumarat ferrós, Extracte sec de Escaramujo (Rose canina L., 50% Vitamina C.), Gelea real liofilitzada, Hialuronat sòdic, Antiaglomerant (Sals magnèsiques d'àcids grassos), Extracte sec de Polygonum (Fallopia japonica (Houtt.) Ronse Dec, 25% sec de Gingebre (Zingiber officinale Rosc., 6% Gingeroles), Extracte sec d'Olivera (Olea europea L., 6% Oleuropeïna), Niacina (Nicotinamida), Gluconat de manganès, Alga Kelp en pols (Ascophyllum nodosum, 920 ), Òxid de zinc, Extracte sec de Tomatera (Solanum licopersicum, 5% Licopè), Àcid alfa lipoic, L-Glutatió reduït, Àcid Pantotènic (D-Pantotenat càlcic), Antiaglomerant (Diòxid de silici), Vitamina ), Coenzim Q10 (Ubiquinona), Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxina), Sulfat cúpric, Vitamina B2 (Riboflavina), Tiamina (Clorhidrat de tiamina), Vitamina D3 (Colecalciferol), Molibdat de sodi (Molibè ), Colorants* (Òxid de ferro negre i Blau brillant FCF), Picolinat de crom, Àcid Fòlic (Àcid Pteroilmonoglutàmic), Iodur de potassi, Selenit de sodi i Biotina (D-biotina). *Components de la càpsula.

Com es fa servir Vitalife Man PWD?

Prendre 2 càpsules al dia amb esmorzar.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda