Preu reduït! Vitalife Woman - PWD - 60 càpsules

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

Vitalife Woman - PWD - 60 càpsules

226046

Nou

Vitalife Woman, enriquit amb Àcid Fòlic, Biotina, Agnus Castus i Salvia, satisfà les necessitats nutricionals femenines per a salut i benestar.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,63€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-16%

0,28 € / ud

Més informació

Vitalife Woman PWD

Nutrició i cura a cada etapa femenina.

Què és Vitalife Woman PWD?

Vitalife Woman és un complement alimentari especialment formulat per respondre a les necessitats nutricionals específiques de les dones en diferents etapes de la seva vida .

Aquest producte ofereix una barreja equilibrada de vitamines, minerals, antioxidants i ingredients actius, acuradament seleccionats per recolzar la salut i el benestar femení . Destaca pel seu contingut en Àcid Fòlic , essencial per al creixement de teixits i la funció cel·lular, treballant en sinergia amb la Vitamina B12 i la Vitamina C per promoure la síntesi correcta de proteïnes, la formació de glòbuls vermells i la producció d'ADN.

A més, la Biotina incrementa, millorant la salut de pèl, pell i ungles. Vitalife Woman inclou també Agnus Castus, que alleuja els símptomes premenstruals, i una combinació de Milenrama i Salvia, reconegudes pels seus beneficis durant la menopausa gràcies al seu contingut en fitoestrògens . Aquest complement és una opció integral per a dones que busquen un suport nutricional adaptat als seus requeriments específics .

Ingredients:

Fosfat dicàlcic, Gelatina*, Òxid de magnesi, Alga Espirulina en pols (Arthrospira platensis), Extracte sec d'Equinàcia (Echinacea purpurea (L.) Moench,, 4% Polifenols), Borratja microencapsulada (Borago officinalis -Linoleic), Col·lagen hidrolitzat, Inositol, Vitamina C (Àcid L-Ascòrbic), Extracte sec de Tagete (Tagetes erecta L. 20% Luteïna), Extracte sec de Milenrama 10:1 (Achillea millefolium L.), Extracte sec (Salvia officinalis L., 2,5% Àcid Rosmarínic), Extracte sec d'Agnus Castus (Vitex agnus-castus L., 0,5% Vitexina), Extracte sec d'Eleuterococo 10:1 (Eleutherococcus senticosus (Rupr. et Maxim. ) max. de Polygonum (Fallopia japonica (Houtt.) Ronse Dec, 25% Resveratrol), Extracte sec de Gingebre (Zingiber officinale Rosc., 6% Gingeroles), Extracte sec d'Olivera (Olea europea L., 6% Oleuropeïna), Niacina ), Gluconat de manganès, Antiaglomerant (Sals magnèsiques d'àcids grassos), Alga Kelp en pols (Ascophyllum nodosum, 920mg/Kg Yodo), Òxid de zinc, Extracte sec de Tomatera (Solanum licopersicum, 5% Licop L-Glutatió reduït, Àcid Pantotènic (D-Pantotenat càlcic), Antiaglomerant (Diòxid de silici), Vitamina A (Acetat de retinil), Coenzim Q10 (Ubiquinona), Sulfat cúpric, Vitamina B6 (Clorhidrat de pirido ), Tiamina (Clorhidrat de tiamina), Vitamina B2 (Riboflavina), Molibdat de sodi (Molibdè VI), Colorants* (Òxid de ferro negre i Blau brillant FCF), Picolinat de crom, Vitamina B12 (Cianocobalamina, Àcid Fòlic ), Biotina (D-biotina), Iodur de potassi i Selenit de sodi. *Components de la càpsula.

Com es fa servir Vitalife Woman PWD?

Prendre 2 càpsules al dia amb esmorzar.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda