Preu reduït! Holofit Ayurveda Amalaki - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holofit Ayurveda Amalaki - Equisalud - 50 càpsules

171467

Nou

Adaptogen i regulador metabòlic. Envàs de 50 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,31€

IVA inclòs

14,79€ IVA inclòs

-10%

0,27 € / ud

Més informació

Holofit Ayurveda Amalaki

Al nostre Herbolari Online pots comprar l'Ayurveda Amalaki 180 càpsules d'Equisalut que actua com a regulador digestiu , adaptogen i regulador metabòlic. Augmenta la vitalitat i l'energia i millora l'aparell digestiu.

Adaptogen i regulador metabòlic

És una planta adaptògena, és a dir, regula el metabolisme de manera que fa que ens adaptem a circumstàncies forçades, tant físicament com psíquicament, suportant millor aquestes condicions. Acció molt global i integradora a l'organisme, a molts nivells.

La grosella espinosa índia, també coneguda com a amalaki, és un arbre caducifoli de mida petita a mitjana originària de l'Índia i l'Orient Mitjà. El seu sabor és àcid primària i astringent. Gustos secundaris són dolç, amarg i picant.

A més dels seus usos medicinals, el seu fruit sovint es menja en el seu estat natural i s'utilitza com a ingredient a diferents receptes de l'Índia.

A la medicina tradicional, la grosella espinosa índia s'utilitza fresca i deshidratada, fins i tot el fruit, les fulles, les llavors, les arrels, l'escorça i les flors. Tradicionalment, aquest tipus de grosella s'utilitza en forma individual o en combinació amb diferents herbes ayurvèdiques (per exemple, el conegut Triphala) per tractar diferents afeccions, com pancreatitis, hepatitis, inflamació, càncer, diabetis, colesterol, trastorns oculars, obesitat, nefropatia i problemes estomacals i com a enfortidor del cabell. També es considera un adaptogen natural.
Resum d'accions recollides a la bibliografia:

Acidesa de l'estómac, males digestions, mala absorció intestinal, trastorns respiratoris, tos, prevé l'envelliment precoç, potencia les funcions cerebrals, desintoxicant, enforteix el sistema immunològic, és refrescant, en hemorràgies, diarrees, aporta vitamina C natural, en trastorns de la pell i el cabell, caiguda del cabell, trastorn oculars, mal de coll, antiestrès, adaptagen, al càncer d'estómac, pell i úter, cataractes oculars, protector de metalls pesants.

Ingredients : Amalaki (Phyllanthus emblica) extracte sec de la fruita, 500 mg. Embolcall: Pullulan (polisacàrid d'origen vegetal). No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Ús: Prendre 2 càpsules al dia, a qualsevol hora, o segons consell d'un especialista.

Presentació : Envàs de 50 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda