Preu reduït! Crema Facial Antiaging - Famiskin - 50 ml

Fabricante:

Famiskin Famiskin

Crema Facial Antiaging - Famiskin - 50 ml

224904

Nou

Protecció antipol·lució, rejoveniment cel·lular i efecte tensor. Combat arrugues, manté la hidratació i aporta antioxidants. Pell radiant i ferma.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

40,95€

IVA inclòs

45,50€ IVA inclòs

-10%

81,90 € / 100 ml

Més informació

Crema Facial Antiaging Famiskin

Renova, protegeix i rejoveneix la pell.

Què és Crema Facial Antiaging Famiskin?

La Crema Facial Antiaging de Famiskin és una fórmula avançada dissenyada per als signes visibles de l'envelliment. El seu principal ingredient, l'extracte de pi marí, actua com un escut protector contra la pol·lució, reparant simultàniament els danys causats pel pas del temps .

Aquesta crema també compta amb àcids hialurònics micro i macro d'origen vegetal, que allisen la pell, omplen les arrugues i formen una capa protectora per retenir la humitat, a més d'estimular la síntesi de col·lagen .

L'oli cel·lular de cèl·lules mare d'olivera promou el renaixement cutani i rejoveneix les cèl·lules a nivell energètic .

A més, un pèptid especial treballa a les línies d'expressió , oferint un efecte tensor immediat. Per completar la seva acció, oli d'argan, oli Sacha Inchi, vitamina E i coenzim Q10 s'uneixen per proporcionar una hidratació profunda, protecció i un potent efecte antioxidant, deixant la pell radiant, ferma i rejovenida.

Ingredients:

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glyceryl Stearate, Squalane, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Glycerin, Olea Europaea Callus Culture Lysate, Plukene uronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-1, Ubiquinone, Pinus Pinaster Extract, Hydrogenated Soybean Oil, Lecithin, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Glycine Soja Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cement , Xanthan Gum , Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Pentylene Glycol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Parfum.

Com es fa servir Crema Facial Antiaging Famiskin?

Aplicar nit i dia sobre el cutis.

Ús extern.

Textura de cremigel, amb 96% d'ingredients naturals, cosmètica natural.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des de la seva fundació, Famiskin ha ofert cosmètics per a totes les etapes de la vida. Utilitzant actius i fórmules més adequades per a cada moment, amb un enfocament en la qualitat, seguretat i benestar animal.


Famiskin, cosmètics d'alta qualitat per a tota la família


Els seus valors resideixen en la honestat, respecte al planeta i benestar animal. Es destaquen per triar fórmules de gran qualitat, amb olis vegetals ben tolerats i eficàcia demostrada.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda