Preu reduït! Crema Rosa Mosqueta Bio - Irati - 50 ml

Fabricante:

Irati Irati

Crema Rosa Mosqueta Bio - Irati - 50 ml

225131

Nou

Hidratació profunda amb beneficis regeneratius i rejovenidors. Envàs 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,86€

IVA inclòs

20,95€ IVA inclòs

-10%

37,72 € / 100 ml

Més informació

Crema Rosa Mosqueta Bio Irati

La naturalesa en la seva màxima expressió per a una pell radiant i rejovenida.

Què és Crema Rosa Mosqueta Bio Irati?

La Crema Rosa Mosqueta Bio Irati combina les propietats regeneradores i revitalitzants de la rosa mosqueta amb ingredients naturals per brindar una cura facial femenina excepcional .

Aquesta crema hidratant se submergeix profundament a la pell per oferir una hidratació duradora , mentre treballa activament a reduir els signes de l'envelliment . La rosa mosqueta, coneguda per la seva capacitat per rejovenir la pell i millorar l'aparença de cicatrius i arrugues, és l'ingredient estrella que impulsa la renovació cel·lular . Aquesta crema és ideal per als que busquen una pell més suau, lluminosa i jove . Incorporar-la a la rutina diària és convidar la natura a exercir el seu paper rejovenidor.

Ingredients:

Aigua, alcohol* (alcohol no desnaturalitzat), glicerina vegetal, mantega de cacau*, fulles i flors de mil·lenrama* extracte, flors de calèndula* extracte, fulles de sàlvia* extracte, oli de coco*, oli de jojoba*, oli de rosa mosqueta*, fulles i flors d'hipèric* extracte, oli d'oliva*, estearat de gliceril, alcohol cetílic, proteïna de blat hidrolitzat, alcohol bencílic, goma xantana, oli essencial de lavanda*, oli essencial de gerani*, oli essencial de ylang-ylang*, oli essencial de lemongrass*, àcid dihidroxiacètic.

* Ingredients procedents d'agricultura ecològica.
Sense colorants, ni perfums sintètics. Sense parabens.

Com es fa servir Crema Rosa Mosqueta Bio Irati?

Ús tòpic.

Aplicar una petita quantitat de producte amb suaus moviments circulars, començant pel centre del rostre i seguint fora (l'ordre ha de ser front, galtes i barbeta). Per estimular la circulació sanguínia acabar amb un suau massatge mitjançant tocs amb els rovells dels dits.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2002, Irati ha estat oferint complements alimentaris dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Irati és una marca pionera en l'elaboració de productes naturals basats en la fitoteràpia.


Irati, complements alimentaris de qualitat


Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel benestar. Irati és líder a Europa en complements alimentaris naturals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda