Preu reduït! Crema Q10 i Elastina Vegetal Bio - Irati - 50 ml

Fabricante:

Irati Irati

Crema Q10 i Elastina Vegetal Bio - Irati - 50 ml

225130

Nou

Hidratació profunda amb potent acció antioxidant. Envàs 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

33,03€

IVA inclòs

36,70€ IVA inclòs

-10%

66,06 € / 100 ml

Més informació

Crema Q10 i Elastina Vegetal Bio Irati

Revela una pell radiant i resistent al pas del temps.

Què és Crema Q10 i Elastina Vegetal Bio Irati?

La Crema Q10 i Elastina Vegetal Bio Irati és una combinació perfecta de poder antioxidant i profunda hidratació . Amb Q10 , conegut per la seva capacitat de revitalitzar i protegir la pell contra l'envelliment prematur, i Elastina Vegetal, que restaura l'elasticitat i fermesa natural de la pell .

Aquesta crema està dissenyada específicament per a la cura facial femenina , proporcionant una pell radiant, suau i jove . La seva fórmula lleugera s'absorbeix ràpidament sense deixar una sensació greixosa, permetent que els nutrients penetrin profundament i lliurin resultats visibles. És el complement essencial per a una rutina diària de cura de la pell que busca reduir els signes del temps.

Ingredients:

Aigua, fulla d'àloe vera* extracte, alcohol* (alcohol no desnaturalitzat), glicerina vegetal, plata col·loïdal, mantega de karité*, arrels de consolda* extracte, flors de calèndula* extracte, oli de llavors de raïm*, oli de jojoba *, oli de rosa mosqueta*, pantenol, oli de llavors de magrana*, niacinamida, goma xantana, olivat de cetearil, sorbità, lecitina, alcohol cetílic, oli de germen de blat, alcohol bencílic, proteïna de blat hidrolitzat, oli essencial de escorça de taronja dolça*, oli essencial de bergamota*, oli essencial de fonoll*, àcid hialurònic, àcid dihidroxiacètic, sorbat potàssic, palmitol d'ascorbil, tocoferol, palmitat de retinol, fosfat de potassi, àcid cítric.

* Ingredients procedents d'agricultura ecològica.
Sense colorants, ni perfums sintètics. Sense parabens.

Com es fa servir Crema Q10 i Elastina Vegetal Bio Irati?

Ús tòpic.

Aplicar a tot el rostre, al matí ia la nit. Realitzar un suau massatge amb els rovells dels dits fins a la seva total absorció.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2002, Irati ha estat oferint complements alimentaris dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Irati és una marca pionera en l'elaboració de productes naturals basats en la fitoteràpia.


Irati, complements alimentaris de qualitat


Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel benestar. Irati és líder a Europa en complements alimentaris naturals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda