Fabricante:

Giura Giura

Crema de Calèndula Bio - Giura - 50 ml

209167

Nou

Crema Facial Calèndula Bio Giura, ideal per a pell sensible, sense gluten, amb calèndula, camamilla, àloe vera, ideal per després de l'afaitada/depilació.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,30€

IVA inclòs
38,60 € / 100 ml

Més informació

Crema Facial Calèndula Bio Giura

Suavitat i Cura Natural per a La teva Pell amb Giura.

Què és Crema Facial Calèndula Bio Giura?

La Crema Facial Calèndula Bio de Giura és una fórmula excepcionalment suau i nutritiva , dissenyada per cuidar la pell tant d'ell com d'ella .

Ideal per a persones intolerants al gluten , aquesta crema utilitza ingredients naturals i orgànics com calèndula, camamilla, àloe vera, llimona, karité i vitamina E, coneguts per les seves propietats calmants i reparadores. És perfecta per utilitzar després de l'afaitat o la depilació, proporcionant alleugeriment immediat i prevenint la irritació de la pell .

La seva textura lleugera i no greix la fa adequada per a ús diürn o nocturn, nodrint i revitalitzant la pell. La combinació de calèndula i camamilla suavitza i calma, mentre que l'àloe vera hidrata profundament. La llimona aporta un toc refrescant i la vitamina E actua com un potent antioxidant. Aquesta crema és una excel·lent elecció per als que busquen una cura facial equilibrada i efectiva.

Ingredients:

Aqua, Anthemis nobilis flower water(*), Prunus amygdala's dolç oil(*), Butyrospermum parkii butter(*), Potassium olivoyl hydrolyzed oad protein, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, calendula officials flower extract( *), Citrus lemon peel oil(*), Glyceryl oleat, Tocopherol, Potassium sorbat, Sodium benzoate, Lactic acid, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Limonene(**)Linalool(**), Citral(**), geraniol( **).
– (*)Ingredients ecològics – (**)Components naturals dels olis essencials.

Com es fa servir Crema Facial Calèndula Bio Giura?

Aplicar a la cara matí o nit.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda