Fabricante:

Algologie Algologie

Crema Facial 3 a 1 - Algologie - 100 ml

225547

Nou

Nutrició, neteja i tractament intensiu amb Oli d'Ametlles i Extracte d'Alga Roja. Versàtil i eficaç.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,00€

IVA inclòs
24,00 € / 100 ml

Més informació

Crema Facial 3 a 1 Algologie

Bellesa Natural, Triple Acció per a la teva Pell.

Què és Crema Facial 3 a 1 Algologie?

La Crema Facial 3 en 1 Algologie és un producte versàtil i essencial per a la cura diària de la pell . La seva fórmula única inclou Oli d'Ametlles Dolces, conegut per nodrir i hidratar la pell, i un Extracte d'Alga Roja, famós per les seves propietats hidratants i el seu efecte tensor que manté la pell llisa, hidratada i radiant .

Aquesta crema és eficaç per remoure maquillatge, mantenint la pell fresca i neta . La seva versatilitat es manifesta en tres maneres de fer servir: com a crema hidratant per nodrir la pell, com a crema desmaquillant per netejar profundament, i com a màscara facial per a un tractament intensiu. És una solució integral per als que busquen una cura facial completa, eficient i suau.

Ingredients:

Aqua, Behenyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ethylhexyl Palmitate, Coco-caprylate/caprate, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glycine Soja Oil, ol, Squalene , Carbomer, Parfum, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate.

Com es fa servir Crema Facial 3 en 1 Algologie?

  1. Com a Crema Hidratant: Aplicar una petita quantitat dues vegades al dia (matí i nit) sobre la pell de la cara neta i seca.
  2. Com a Desmaquillant: Aplicar generosament la crema sobre la pell del rostre i retirar aclarint amb aigua o amb un cotó humit.
  3. Com Mascareta: 1 o 2 cops per setmana, aplicar una capa espessa a la cara, deixar actuar durant 5 minuts i retirar amb un cotó humit.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda