Preu reduït! After Sun Bio - Irati - 200 ml

Fabricante:

Irati Irati

After Sun Bio - Irati - 200 ml

225142

Nou

Refresca, hidrata i calma la pell després de lexposició solar. Envàs 200 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,24€

IVA inclòs

13,60€ IVA inclòs

-10%

6,12 € / 100 ml

Més informació

After Sun Bio Irati

Reviu la teva pell després del sol.

Què és After Sun Bio Irati?

After Sun Irati és la solució perfecta per calmar i rehidratar la pell després de l'exposició al sol . Elaborat amb àloe vera, conegut per les seves propietats suavitzants i regeneradores , aquest producte refresca i revitalitza la pell cansada pel sol, ajudant a mantenir la seva humitat natural .

El seu ús continu pot ajudar a prolongar el bronzejat, alhora que redueix el risc de pelades i sequedat . Una elecció intel·ligent per als que busquen recuperar la suavitat i el confort de la pell després de gaudir de dies assolellats.

Ingredients:

Aigua, flors de camamilla* extracte, alcohol* (alcohol etílic no desnaturalitzat), flors de calèndula* extracte, fulles d'àloe vera* extracte, fulles de llantén* extracte, plata col·loïdal, oli de llavors de rosa mosqueta, oli de llavors de raïm, flors d'hipèric* extracte, oli d'oliva*, glicerina vegetal, goma xantana, olivat de cetearil, olivat de sorbitol, alcohol cetílic, alcohol palmític, alcohol bencílic, oli essencial de lavanda*, oli essencial d'escorça de taronja dolça* , oli essencial de menta piperita*, oli essencial de flors de ylang-ylang, àcid dihidroxiacètic, sorbat potàssic.
* Ingredients procedents d'agricultura ecològica.
Sense colorants ni perfums sintètics. Sense parabens.

Com es fa servir After Sun Bio Irati?

Ús tòpic.

Aplicar després de lexposició al sol sobre la pell neta i seca, i estendre amb un lleuger massatge fins a completa absorció. Per aconseguir un efecte més refrescant, es pot guardar l'after sun al frigorífic (mai al congelador) abans de la seva aplicació.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2002, Irati ha estat oferint complements alimentaris dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Irati és una marca pionera en l'elaboració de productes naturals basats en la fitoteràpia.


Irati, complements alimentaris de qualitat


Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel benestar. Irati és líder a Europa en complements alimentaris naturals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda